Sporthírek

Atletico Madrid - Fulham, EL előzetes

Atletico Madrid - Fulham, EL előzetes
Ma este az Európa Liga fináléjában az Atletico Madrid a Fulhammel csap össze Hamburgban. A spanyolok célja megmenteni a szezont, az angolok pedig szeretnék valóra váltani álmukat.
LA GRANDE FINALE! Az Atleticonál egyértelű a cél: meg kell menteni a szezont, amely igen gyatrára sikeredett. A bajnokságban már szebb napokat átélő madridi alakulat csak a 9. helyen áll a tabellán. Tehát az Európa Liga trófeájának elhódítása az egyetlen lehetőség, hogy kiengesztelje szurkolóikat Quique Sanchez Flores csapata. A nyögvenyelős BL csoportkör után egy még nehezebb Európa Ligás egyenes kieséses szakasz következett, de egy kis szerencsével elvergődött a döntőig az Atletico. Ha nincs Diego Forlán... Akkor most a Liverpool játszaná a finálét.

Az Atletico háza táján nem számíthatnak Asenjo kapusra, valamint Tiagora és Ibrahimara. De a nagyágyúk mind egészségesek. Az ellenfél pedig a Fulham, amely bravúrt bravúrra halmozott, hogy döntőt játszhasson. Elkezdtek egy álmot még nyáron a selejtezők során és ma este pedig elérkezik az idő, hogy valóra váltsák ezt a csodálatos tündérmesét. Hogy hanyadik helyenen végzett a Fulham az angol bajnokságban, az London azon környékén senkit sem érdekel (12. lett), mivel a csapat az Európa Liga fináléjában szerepel és akár nyerhet is.

De valamit valamiért alapon, be kellett áldozni néhány bajnoki meccset ezért a sikerért. A legnagyobb kérdés az, hogy játszik-e Bobbi Zamora. A londoniak gólvágója Achilles-ín sérüléssel bajlódik és még kérdéses a játéka. De ha Gera zoltán olyan jó formában fog játszani, ahogyan azt tette a kieséses szakaszban aggodalomra semmi ok. Jóslatokba ne bocsátkozzunk, hogy ki nyer, nem tudni. Angol oldalon a csapategység néz szembe a sztárokat felvonultató spanyolokkal szemben.


p.sz.

Európa Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu