Sporthírek

Az utolsó előtti harcot is elveszítette a Pool

Az utolsó előtti harcot is elveszítette a Pool
A Liverpool hiába győzte le az Atletico Madridot hosszabbítás után az Európa Liga elődöntőjének visszavágóján, kiesett. Így már csak a bajnokság maradt hátra.
Alberto Aquilani góljával kiegyenlítette az állást a Liverpool az első félidőben az Atletico ellen. Ám a spanyolok nagyon jól védekeztek és életveszélyes kontrákat vezettek az Anfield Roadon. Így kétszer 15 perces hosszabbításra került a sor, ahol Benayoun a Gerrardtól kapott labdát a leshatárról lőtte a hálóba a 95. percben és ezzel már fél lábbal a döntőbe volt. Csakhogy Diego Forlánra ismét nem figyelt senki sem a 103. percben. Az uruguay-i támadó pedig szépített és ezzel az Atletico Madrid jutott az Európa Liga döntőjébe.

Gerrardék elbúcsúztak az Európa Ligától is

Gerrardék elbúcsúztak az Európa Ligától is

Ez azt is jelenti, hogy a liverpooli alakulat egyetlen trófeát sem gyűjthet be az idei szezonban. Már csak egyetlen célért harcolhatnak, hogy a Premier  League-ben elcsípjék valamelyik nemzetközi kupaszereplést jelentő helyezést. "A szeron nem volt elég jó. Egyértelmű, hogy volt néhány problémánk"- kezdte a Liverpool menedzsere, Rafa Benitez. "Túl sok problémánk volt, túl sok sérültünk. Mi történik nyáron? Szükségem van három-négy, vagy öt új játékosra"- utalt a szük cserepadra a spanyol tréner, aki egyetlen bevethető támadót sem tudott pályára küldeni tegnap este.

Forlán gondoskodott arról, hogy a Liverpool kiessen

Forlán gondoskodott arról, hogy a Liverpool kiessen

A Liverpool rögtön vasárnap hazai pályán fogadja a Chelseat a Premier Legaue 37. fordulójában. A győzelemre mindenképp szükség van, mivel a csapat jelenleg hetedik 62 ponttal, két pontra van az Európa Ligás helyezéstől és a Bajnokok Ligája selejtezős negyedik helytől. Ha most hétvégén nem nyer a Pool, miközben a Manchester City, az Aston Villa és a Tottenham győz, akkor jövőre a Mersey Side-i alakulatot jövőre nem látjuk európai tornán.


p.sz.

Európa Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu