Sporthírek

Borzasztó színvonalú meccsen nyert az Atletico

Borzasztó színvonalú meccsen nyert az Atletico
Diego Forlán 9. percben összeügyetlenkedett góljával 1-0-ra megverte az Atletico Madrid a Liverpoolt hazai pályán az Európa Liga elődöntőjének odavágóján.
Sok mindent lehet fogni a fárasztó utazásra, de azt a játékot, amelyet a Liverpool mutatott a Vicente Calderonban, nem. Lehet, hogy sokan megköveznének ezért, de az európai kupasorozatok történetének talán legszínvonaltalabb elődöntőjét játszotta az Atletico Madrid és a Liverpool. A legfontosabb esemény az egész találkozón a 9. percben történt, amikor Simao Sabrosa ment el a bal szélen és tekert középre. A labda Diego Forlán fejére, érkezett, aki saját vállára fejelte a játékszert, majd némi üggyel-bajjal a kapu felé kotorta, amelyet Jamie Carragher már nem tudott kikapanlazni.

Carragher próbálta kiszedni a labdát a kapu szájából, de hiába

Carragher próbálta kiszedni a labdát a kapu szájából, de hiába

Ezzel le is lehet zárni az első félidőt. A második játékrészben volt egy nagy lehetősége Simaonak. A portugál még estében a kapu felé tudta lőni a labdát abal oldalon, de Pepe Reina, a vendégek kapusa bravúrosan védett. Volt még egy életerős Újfalusi löket jó 25 méterről, amely kipattant ugyan a Liverpool kapusáról, de senki sem érkezett, hogy befejezze az akciót. De tényleg mindent elárul a mérkőzés színvonaláról, hogy a gól mellett az Atletico kétszer tudta csak komolyan eltalálni Rafa benitez csapatának kapuját, míg a Liverpool egyetlen épp kéz-láb helyzetet sem tudott kialakítani. Így sovány előnnyel ugyan, de az Atletico várhatja a jövőheti visszavágót.


p.sz.

Európa Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu