Sporthírek

Forlán: Megérdemelt győzelem

Forlán: Megérdemelt győzelem
Tegnap este az Európa Liga első kiírásának döntőjét az Atlletico Madrid nyerte meg 2-1-re. Diego Forlán volt a nagy finálé főhőse, aki a 116. percben állította be a végeredményt.
Diego Forlán előbb kapufát lőtt a 12. percben, a 32. minutumban viszont nem hibázott. Öt perccel később jött Davies egyenlítő találata. A továbbiakban nem bírt egymással a két csapat, így jöhetett a hosszabbítás, ahol Forlán a 116. percben ismét beköszönt és ezzel az Atletico Madrid nyerte meg a finálét. A játék képe alapján megérdemelt agyőzelem, hiszen az Atletico jóval több helyzetet dolgozott ki és mezőnyfölényben is játszott. "Még mindig nem fogjuk fel mit tettünk"- kezdte teljes extázisban, a döntő hőse, Forlán.

"Megérdemeltük, hogy megnyerjük a meccset a kezdetektől fogva. Jól éreztem magam és szeretem gólokat és nagyon élveztem. Ezt ajánlom mindenkinek, a rajongóknak, a barátoknak a családnak és a társaimnak. Most élveznünk kell ezt és gondolni arra, mi lesz jövőhéten"
. Jövőhéten ugyanis az Atletico Madrid még egy trófeát is bezsebelhet, mivel a Copa del Rey fináléjában, vagyis a Spanyol-kupa döntőjében a Sevilla csapatával kell megmérkőzzön. Az Európa Liga megnyerésével a spanyol fővárosi klub megmentette a szezont, amelyet igen gyatrán vitt végig.


p.sz.

Ez történt az Európa Liga fináléjában

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu