Sporthírek

Fulham - Juventus Európa Liga előzetes

Fulham - Juventus Európa Liga előzetes
Ma este a legjobb nyolcközé jutásért többek között a Fulham a Juventus ellen játszik. A londoniak az első mérkőzésen 3-1-re kikaptak a torinóiaktől. Roy Hodgson a sérülésekkel teletűzdelt Juventus ellen úgy látja, hogy van esély a továbbjutásra.
Roy Hogdson, a Fulham menedzsere még lát eélyt a továbbjutásra a Juventus ellen. A londoni csapat a Craven Cottegen fogadja a torinói gyüttest, amelytől az odavágón 3-1-es vereséget szenvedtek. Már csak az eredményt is figyelembe véve, úgy látszik a párosítás eldőlt. De Hodgson mester abban bízik, hogy a Juventus sok sérültje miatt valós lehet a továbbjutás. Nem is szabad feladni Gera Zoltánéknak a csatát, hiszen sosem lehet tudni, mi történik a pályán.

Roy Hogdson még nem adta fel

Roy Hogdson még nem adta fel

A nyugat-londoni csapat már eddig is felülmúlta a várakozásokat, a Juventus számít az abszolút favoritnak, de a tréner nagy jelentősséget tulajdonít Etuhu találatának. "Nem lehetetlen a továbbjutás, mi még nem estünk ki. Láttam már különös dolgokat karrierem során, ezért biztos vagyok benne, hogy a játékosaim mindent megtesznek, hogy megfordítsák a játék állását a visszavágón"- nyilatkozta Hodgson, a Fulham menedzsere.

Etuhu gólja még ad némi reményt a továbbjutásra

Etuhu gólja még ad némi reményt a továbbjutásra

A Juventus a hétvégén 3-0-ról 3-3-ra eladta a mérkőzést a Siena ellen, ez mindenképp kudarc a zebramezesek trénere, Alberto Zaccheroni számára. Csapata csak az ötödik a bajnokságben, ezért csak az Európa Ligában érhetnek el nagy eredményt ebben a szezonban. Azonban az olasz tréner dolgát nem könnyíti meg, hogy Gigi Buffon és a cserekapus, Manninger is sérült. Így helyettük a harmadik számú hálóőr, a már 29 éves Chimenti fog védeni. A Juventus fennállása során háromszor is nyert már UEFA-kupát (1977, 1990, 1993). Míg a Fulham már így is történelmet írt, hiszen a csapat korábban csak a 2002-es Intertotó-kupában indult. Az Európa Liga legjobb tizenhat csapata között lenni pedig igazán bravúros teljesítmény. Ezek alapján, ha a Fulham kiesik, senki sem fog szemrehányást tenni nekik, ebben biztosak lehetünk.


p.sz.


Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu