Sporthírek

Hamburg - Fulham Európa Liga előzetes

Hamburg - Fulham Európa Liga előzetes
Ma este Hamburgban Gera Zoltán és a Fulham ismét bravúrt hajthat végre az Európa Ligában, amennyiben sikerrel zárja a németországi "kirándulást".
Egymás után dönti meg a Fulham egyéni rekordját az Európa Ligában. A londoni kiscsapat már döntő kapujában áll, ahol már "csak" a Hamburg az ellenfél. A Hamburg jelenlegi trénere, Labbadia helyett a pletykák szerint új edzőt keresnek a kispadra. Felmerült Martin Jol, Steve McClaren és a török Fatih Terim neve is. Viszont még semmi sincs veszve a németek szezonjában. A Hamburg csak a hetedik a Bundesliga tabelláján, de jó esélyük van az Európa Liga döntőbe jutni.

Labbadia utolsó esélye az Európa Liga győzelem

Labbadia utolsó esélye az Európa Liga győzelem

A Fulhamnek nagy utat kellett megtennie, hogy a mérkőzésre érjen, hiszen a légiközlekedések még nem álltak teljesen helyre az izlandi vulkán által kibocsátott hamufelhő következtében. Ezért Roy Hodgson csapata talán kicsit fáradtabbnak fog látszani, mint vendéglátóik. Az angolok 27 órán keresztül utaztak a német városba, ráadásul a csapat busza hosszú ideig álldogált a Hamburg felé vezető autópályán egy teherautóbaleset miatt. Hodgson mester is elismerte, hogy az utazás miatt kicsit felborult a tervezett ütem, amiért a vártnál később érkeztek meg.

Hodgson tervei felborultak a hosszú utazás miatt

Hodgson tervei felborultak a hosszú utazás miatt

"A terv az volt, hogy 13.30-ra érkezünk meg ebédelni és utána egész délután fizioterápiás programban vettek volna részt a játékosok. Mivel késtünk, ezeket egészen 17 óráig nem kapták meg, ami további hátrányt jelent, de remélem ez nem lesz akadály számunkra"- mondta a Fulham menedzsere. "Ez egy kicsit nehezebb lesz számunkra. Nem ideális körülmény ilyen fontos mérkőzés előtt. Egy első osztályú ellenfél ellen fogunk játszani és idegenben a Hamburg ellen mindig nehéz." Viszont a Fulham már egy német csapatot kiütött az előző körben. A tavalyi német bajnok, Wolfsburgot sikerült 3-1-es összesítéssel legyűrni. De megverték már a Juventust is, tehát a londoniaknak jól megy a nagy csapatok ellen. A Hamburgot is képesek lehetnek meglepni Gera zoliék, ha jól játszanak.


p.sz.


Atletico Madrid - Liverpool Európa Liga előzetes

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu