Sporthírek

Honda döntött a továbbjutásról, a CSKA a negyeddöntőben

Honda döntött a továbbjutásról, a CSKA a negyeddöntőben
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a CSKA Moszkva Spanyolországban győzte le a Sevillat és jutott a negyeddöntőbe 3-2-es összesítéssel. Necid és Honda gólja segítette az oroszokat az álom folytatásához.
A Chelsea - Inter összecsapással párhuzamosan az este másik mérkőzésén is történelmet írt egy csapat. Nevezetesen a CSKA Moszkva, amely az oroszországi 1-1-et követően a Sevilla otthonában 2-1-re tudott nyerni. A találkozónak magyar résztvevője is volt Kassai Viktor játékvezető személyében. Rögtön a találkozó elején egy szokványos sevillai támadást láthattunk, Jesus Navas húzott el a jobb oldalon és lőtte középre a labdát.

Amíg Akinfeev hibátlanul teljesített...

Amíg Akinfeev hibátlanul teljesített...

Luis Fabiano érkezett is, de Akinfeev bravúrosan hárított. Többször is szüksége volt az orosz csapatnak a fiatal kapus jó képességeire. Nagyon igyekezett a Sevilla, hogy eldöntse a találkozót, mégis az első találatot az oroszok jegyezték. Honda átadásából Necid vette át a labdát úgy, hogy közben becsapta védőjét és Palop kapujába lőtt. A két játékos egyébként egész mérkőzésen nagyon érezte egymás mozgását. Nagy szerencséjére a Sevilla két perc múlva tudott válaszolni. Palop kirúgása egészen a moszkvaiak tizenhatosára került, ahol Lusi Fabiano Perotti elé passzolt, ő pedig higgadtan a kapuba passzolt.

Palop egyetlen bakija elég volt a Sevilla kieséséhez

Palop egyetlen bakija elég volt a Sevilla kieséséhez

A második félidőben a hazaiak tovább is növelhették volna előnyüket, egy jobb oldalról bejövő labdába a félidőben beállt Kanouté csúsztatott bele, Perotti pedig éppen, hogy lemaradt róla a hosszú oldalon. Viszont két perc sem kellett ahhoz, hogy a CSKA kihasználja a kínálkozó lehetőséget. Honda lőtt szabadrúgásból, amelyet a bizonytalankodó Palop végül a kapuba védett. A Sevilla játékosai az utolsó negyedórára hitevesztetten futballoztak és kiestek a Bajnokok Ligájából.


p.sz.


Chelsea - Inter

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu