Sporthírek

Inter - Barcelona BL előzetes

Inter - Barcelona BL előzetes
Kedd este a San Siroban az Inter fogadja a Barcelonát a Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján. Két nagy edző és talán még náluk is nagyobb sztárok találkoznak majd a pályán.
Holnap este a Bajnokok Ligája elődöntőjében ismét találkozik az Inter és a Barcelona. A két csapat az őszi csoportmérkőzések során már egymásnak feszültek két alkalommal. A San Siroban az odavágón 0-0-ás döntetlen született, míg a barcelonai visszavágón a katalánok 2-0-ra győzték le az olaszokat. ermészetesen ez a rövid történelmi kitérő nem feltétlenül azt jelenti, hogy holnap is csak 0-0 fog állni az eredményjelzőn a mérkőzés végén. Azóta már Lionel Messi is formába lendült, aki a legnagyobb fegyvere lehet Pep Guardiolanak.

Piqué volt az egyik gól szerzője ősszel a Camp Nouban

Piqué volt az egyik gól szerzője ősszel a Camp Nouban

De a katalánok nem hangoltak túl jól a milánói kiruccanásra. Hétvégén az Espanyol ellen gólnélküli döntetlent játszottak, amely tavaly október óta nem fordult elő a Barcelonával a bajnokságban. Pedig Guardiola most is a legerősebb tizenegy játékost küldte pályára, tehát szó sem volt pihenőről. Az Internél viszont fordított volt a helyzet. Péntek este a Juventust győzték le 2-0-ra, ahol éppen a korábbi Barcelona támadó, Samuel Eto'o is eredményes volt. Ha már itt tartunk, Zlatan Ibrahimovic és Eto'o nyáron cseréltek klubot.

Sok Eto'o drukker bízik a kameruniban

Sok Eto'o drukker bízik a kameruniban

Bár Ibra még nem találta meg igazi formáját, mégis a Barca járt jobban a cserével, ha a statisztikákat nézzük. A svéd hórihorgas támadó a BL-ben 4 alkalommal volt eredményes, míg riválisa, a kameruni csatár 2 alkalommal. Ami a perceket illeti, Ibrahimovic 166 percenként lő gólt a legrangosabb európai kupasorozatban, míg Eto'onak 439 percre van szüksége. Ha ezt vesszük figyelembe, akkor elvileg Ibrahimovicnak gólt kellene lőnie az Internek holnap este. Persze kérdés, hogy játszani fog-e? Eto'o minden esetre bízik a sikerben. "Ha van a futballnak Istene, akkor azt most úgy hívják, hogy Messi." De ennek ellenére a támadó nem tart a katalánoktól. Kedd este minden kiderül.

A másik ágon:
Bayern München - Lyon


p.sz.

Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu