Sporthírek

Lyon - Bayern München előzetes

Lyon - Bayern München előzetes
A Bajnokok Ligája elődöntőjében a Lyon 1-0-ás hátrányból várja a visszavágót a Bayern München ellen.
A célegyenes kapujában áll a Lyon és a Bayern München. Ez a két csapat a Bajnokok Ligája elödöntőjének egyik ágán küzd meg egymással a madridi döntőbe jutásért. Az első és egyben fontos lépést ennek irányába a Bayern München tette meg, amely az odavágón hazai pályán 1-0-ra győzött. Louis van Gaalnak, a bajorok holland menedzserének azonban több kivetni valója is van a francia együttessel szemben. Az első, amelynek már múlt héten hangot adott annak, miért van az, hogy a Lyon elhalasztotta hétvégi bajnokiját a Monaco ellen, hogy a Bajnokok Ligájára tudjon pihenni, miközben a Bayernnek le kellett játszania mérkőzését szombaton a Mönchengladbach ellen.

Van Gaal és a Bayern az UEFA-hoz fordult

Van Gaal és a Bayern az UEFA-hoz fordult

A másik dolog, amiért a holland tréner nagyon dühös, Franck Ribéry kiállítása. A francia középpályást az első félidőben állította ki a játékvezető Lisandro Lopez letalpalásáért. A klub vezetői szerint az ítélet túl szigórú volt és remélik, az eltiltás csak egy mérkőzésre fog szólni. "Remélem az UEFA egyetért abban, hogy az itélet nagyon kemény volt és mérsékli az eltiltást, hogy ő a rendelkezésünkre állhasson, ha bejutunk a döntőbe"- nyilatkozta Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke a klub hivatalos honlapján. Hozzá kell tenni, hogy Lisandro Lopez sem ment a szomszédba egy kis színészi teljesítményért.

Hiába magyarázkodott Ribéry, a játékvezető felmutatta a piros lapot

Hiába magyarázkodott Ribéry, a játékvezető
felmutatta a piros lapot

Hossza fetrengés után hordágyon vitték le az argentin támadót, majd pár perc múlva már játékra jelentkezett, mintha mi sem történt volna. De az elődöntő első mérkőzése alapján a Bayern klasszissal jobb volt a Lyonnál függetlenül attól, hogy csak egy gólt sikerült belőniük.
A Bajnokok Ligája elődöntőjének másik ágán a Barcelona hazai pályán fogadja az Intert, amelytől az odavágón 3-1-es vereséget szenvedett el.


p.sz.

Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu