Sporthírek

Nem lesz könnyű kiharcolni a továbbjutást Moszkvában

Nem lesz könnyű kiharcolni a továbbjutást Moszkvában
Az Inter a Bajnokok Ligája negyeddöntő odavágóján 1-0-ás győzelemnek örülhetett a CSKA Moszkva ellen. Ám José Mourinho, az olaszok menedzsere tudja, hogy csapatának nehéz dolga lesz Moszkvában.
Egy nyögve nyelős gólt sikerült kiharcolnia az Internek a szívós CSKA Moszkva ellen hazai pályán a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Most az olasz csapat Moszkvába látogat, hogy ha nem is továbbnövelje, de mindenképp megtartsa előnyét. José MOurinho, az Inter portugál menedzsere tudja, hogy ez a soványka egy gól még nem döntött el semmit sem.

Mourinho tudja, hogy az egy gól kevés is lehet

Mourinho tudja, hogy az egy gól kevés is lehet

"Az 1-0-ás eredmény az odavágóról egy nyitott eredmény. Az elődöntőben vagyunk, ha nem kapunk gólt, de ha szerzünk egyet, jó esélyünk van az elődöntőbe jutni, és ha ők szerzik az első gólt, nagyon nehéz lesz, de a futball nem a "ha"-ról szól"- vázolta a tényeket José Mourinho. "Nagyon jól játszottunk az első körben, de sajnos csak egy gólt szereztünk, ezért kiegyensúlyozottnak és koncentráltnak kell lennünk." A korábbi Chelsea menedzser elmondta, hogy nagyon örül csapata teljesítményének, ami a Bajnokok Ligáját illeti, de ez mellett még nem gondol arra, hogy az Inter már az elődöntő biztos résztvevője.

Az egykedvű tréner nem foglalkozik a kritikákkal tovább

Az egykedvű tréner nem foglalkozik a kritikákkal tovább

Ezután szóba jött a középpálya egyik alapembere, Wesley Sneijder, aki a hétfői tréning során kisebb sérülést szedett össze. "Van neki problémája. Várunk és reménykedünk. Várni fogok vele és mindenki mással az utolsó pillanatig. Ez a legfontosabb mérkőzése a szezonnak és megteszem a szükséges kockázatokat- nyilatkozta a portugál szakember, aki a Mario Balotellit körül ölelő kérdésekre is készségesen válaszolt. A fiatal támadó hétvégén gólt szerzett a Bologna ellen, miután visszakerült a keretbe nézeteltérése után Mourinhoval. "Örülök, hogy újra a csapatban van, mert szükség van minden játékosra, ő egy kiváló játékos." Ám mielőtt mindenki azt hinné, hogy edző és játékossa között már tökéletes az öszhang, Mourinho megjegyezte: "Holnap a pályán is lehet, vagy a padon, vagy a lelátón."


p.sz.


Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu