Sporthírek

Óvatosnak kell lenni a Fulhammel szemben

Óvatosnak kell lenni a Fulhammel szemben
Diego Forlán, az Atletico Madrid gólvágója felhívta a figyelmet arra, hogy a Fulham nem fog alárendelt szerepet játszani a döntőben, ezért vigyázni kell vele.
Ma este Hamburgban kiderül ki lesz az Európa Liga első bajnokcsapata. Fulham vagy az Atletico Madrid? Bár papíron a Fulham tűnik esélytelenebb csapatnak, mégis egy-egy ilyen mérkőzésre a kiscsapatok is nagyon fel tudján szívni magukat. Erre világít rá Diego Forlán is, az Atletico támadója, aki szerint a Fulham olyan erőt képvisel, amellyel számolni kell. "A Fulham egy olyan csapat, amely nagyon jól működik és jó játékosok alkotják. A védelem nagyon szilárd, a középpályán van egy játékos, aki nagyon tapasztalt (Danny Murphy), aki nyert már címet. És elől veszélyeket tudnak kialakítani és gólokat tudnak szerezni"- nyilatkozta Forlán.

Veszélyes lehet a jó egységet alkotó Fulham

Veszélyes lehet a jó egységet alkotó Fulham

Úgy gondolja, hogy mindkét csapatnak 50-50 százalék esélye van a végső győzelemre. "Természetesen hiszünk magunkban és bízunk a játékunkban, amely sokat javult, szilárdan és jól működik a csapat." A finálé mindig különleges hangulatot hoz magával éppen ezért Forlán reméli, hogy sok Madridi szurkoló velük tart majd Hamburgba, hogy buzdítsák a csapatot.


p.sz.

Európa Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu