Sporthírek

Pandev reméli, hogy az elérzékenyülő Mourinho marad

Pandev reméli, hogy az elérzékenyülő Mourinho marad
Az Inter ebben a szezonban triplázott José Mourinhoval. Ezért mindenki reméli, hogy a portugál tréner marad továbbra is a csapat menedzsere.
Scudetto, Coppa Nazionale és Bajnokok Ligája. Ezeket a trófeákat zsebelte be az Inter José Mourinho irányításával az idei szezonban. Diego Milito duplájának köszönhetően győzték le a Bayern Münchent a nagy fináléban, de lehet, hogy ez volt José Mourinho utolsó mérkőzése a milánói kék-feketék kispadján. Sokan remélik, hogy a portugál stratéga továbbra is marad. Köztük, Goran Pandev is. "Remélem Mourinho marad. Nagyon erős keretünk van. Nehéz lesz ezt megismételni, de de mindannyian megpróbálunk nyerni, mert mi vagyunk az Inter." Pandev, az Inter támadója néhány hónappal ezelőtt még a Lazio játékosa volt, amely nagyon gyatra szezont produkált. De egyszerre három címet is nyert az Interrel.

"Ez egy álom, nagyon boldog vagyok és köszönetet kell mondjak mindenkinek. Az Inter sok év után megnyerte a Bajnokok Ligáját és ez egy álom. Nem hittem, hogy itt lehetek azután, ami a Lazionál történt"- tette hozzá Pandev. Viszont Mourinho sokak szerint elhagyja az Intert. De lásson csodát az ember. A kemény álarc mögött ott rejtőzik az érző ember. A mérkőzés lefújásakor Javier Zanetti, az Inter csapatkapitánya ölelte át Josét és súgott oda valamit, amitől a portugál menedzser elérzékenyült, majdnem sírni kezdett. Ennyire szeretik Mourinhot az Internél.p.sz.

Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu