Sporthírek

Puel szerint nem csak Ronaldora kell odafigyelni

Puel szerint nem csak Ronaldora kell odafigyelni
Kedd este a Bajnokok Ligájában az Olympique Lyon találkozik a Real Madriddal. Claude Puel véleménye szerint nem lesz elég csak Cristiano Ronaldora figyelni.
A francia klubot irányító Laude Puel nehéz ellenfél elé néz kedd este a Stade Gerlandban. A francia szaember szerint nem csak Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál szélsője az egyetlen veszélyforrás. "Én nem csak Ronaldora kívánok összpontosítani, mivel vannak még olyan játékosok, akik képesek változtatást jelenteni"- mondta Puel, a Lyon trénere. "Karim Benzema, ha játszik, Kaká, Higuaín, sok potenciális játékos van, ezért nem tehetjük meg, hogy csak egyre figyelünk oda."

Claude Puel bízik a sikerben

Claude Puel bízik a sikerben

Azonban érdekess adat, hogy a Real Madrid az elmúlt öt évben egyszer sem tudta megverni a Lyont. Akkor sorozatban nyerte a bajnokságokat a francia csapat. Most talán lehet keresni valója a spanyol fővárosi csapatnak, mivel a Lyon jelentős teljesítményromlást mutatott a tavalyi és az idei évben is. A francia edző egy visszatérő játékosra is kitért.

Benzema visszatér Lyonba

Benzema visszatér Lyonba

Karim Benzema nyáron távozott az Olympique csapatától a Real Madridhoz és fél év elteltével már is egykori csapatához látogat. "Ő egy egyéniségekkel teletűzdelt csapathoz ment, ezért meg kell küzdenie a helyért a csapatban. Ez még új neki. Jó lesz látni, hogy újra visszatér. Fontos volt számára, hogy elhagyja Lyont, mert így tovább fejlődhet"- utalt a Real Madrid nagyszerű képzésére Claude Puel. A francia edző reméli, hogy a nyolcaddöntő első felvonása kedvezően alakul majd számukra. A döntetlen ideális eredmény lenne, de ha a Lyon előnnyel érkezik a Santiago Bernabeuba az óriási lökést adhat a csapatnak.
Bajnokok Ligája hírekA cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu