Sporthírek

Rafa Benitez készen áll az Európa Liga tesztre

Rafa Benitez készen áll az Európa Liga tesztre
Ma este a Bajnokok Ligája csoportköréből kieső Liverpool az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában folytatja szereplését. Rafa Benitez gyakorlatilag már csak ebben a sorozatban bízhat.
Ma este a Liverpool hazai pályán fogadja a román Unirea Urziceni csapatát az Európa Liga kieséses szakaszában. Miután az angol klub nem jutott tovább csoportjából a Bajnokok Ligájában és a hazája sorozataiban is elveszítette a harcokat, csak ez maradt meg. Rafa Benitez a liverpooliak spanyol menedzsere készen áll a megmérettetésre és szeretné megnyerni a sorozatot.

Rafa Benitez bízik a jó szereplésben

Rafa Benitez bízik a jó szereplésben

"Igazság szerint jó pár nagyon erős csapat van versenyben"- kezdte a spanyol szakember. "Ez egy nagyon nehéz sorozat lesz, de  nekünk nyernünk kell, ezért mindent megteszünk az első pillanattól kezdve." Az Európa Liga sorozatában többek között versenyben van még a Juventus, a Roma és az Atletico Madrid és a Valencia is, hogy csak egy pár nevesebb klubot említsünk. "Meg kell nyernünk az első fordulót és menni kell előre, mert talán a Juventust, a Valenciat, vagy az Atleticot is kaphatjuk. Minden klub, amely elmegy az Európa Liga elődöntőjéig, a Bajnokok Ligájában is jó csapatnak számít. Megnyerni ezt az európai sorozatot, a top forma elengedhetetlen."

Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya sem boldog

Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya sem boldog

"Aki nem tud megmaradni a Bajnokok Ligájában itt kell a legjobbját mutassa, hogy valamivel kárpótolja a szurkolókat." Rafa Benitez csapatának a hátránya tetemes a bajnokságban, az FA- és Liga-kupából is kiestek már, így ez az egyetlen kupa, amit begyűjthetnek. A román ellenféllel valamelyest könnyű dolguk lehet.
Európa Liga hírek


A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu