Sporthírek

Roy Hodgson szerette volna a tizenegyeseket

Roy Hodgson szerette volna a tizenegyeseket
Tegnap este a Fulham az Európa Liga döntőjének hosszabbításában, annak is a hajrájában kapott ki az Atletico Madridtól. Hodgson mester örült volna a büntetőpárbajnak.
Négy perc kellett volna a Fulhamnek ahhoz, hogy kihúzza 1-1-es döntetlennel az Európa Liga fináléját az Atletico Madriddal szemben. Ekkor ugyanis következhettek volna a tizenegyesrúgások, ahol bármely csapat megszerezhette volna a trófeát. A londoni kiscsapat játékosai már nagyon elfáradtak a mérkőzés végére, de Roy Hodgson menedzser büszke fiaira. "Hihetetlenül büszek vagyok. A játékosok nagyon csalódottak"- kezdte nyilatkozatát a mérkőzés végén a mester.

Hodgson mester büszke csapatára

Hodgson mester büszke csapatára

"A mérkőzés a tizenegyesek felé haladt, és nyilvánvaló volt a fáradság, de ennek ellenére jól szervezettek és fegyelmezettek voltunk. De sajnos Diego Forlán felbukkant és egy másik fontos gólt szerzett. Egy egy keserű csalódás, de úgy gondolom, hogy legalább a tizenegyeseket megérdemeltük volna. Tényleg hihetetlenül büszke vagyok a játékosokra. Mindenki az első akart lenni, de második helyen végezni egy ilyen sorozatban, 63 lejátszott mérkőzés után jelentős eredmény."

Murphy tekintete mindent elárul, nem a Fulham nyert

Murphy tekintete mindent elárul, nem a Fulham nyert

"A játékosok nagyon le vannak törve, mivel érezték, hogy jó esélyük van a győzelemre. De amikor a fájdalom eltűnik, a következő szezonra koncentrálunk." Hosszú szezont tudhat maga mögött a Fulham együttese és nyilván szomorúak, amiért egy ilyen lehetőséget kaptak, de nem tudták megszerezni a trófeát. De mindent egybe véve a csapat sikeres idényt produkált, a csapat remekül működött, amely nyáron csak még erősebb lehet. És ezt a gárdát egy igen kiváló tréner fogja össze Roy Hodgson személyében.


p.sz.

Európa Liga Finálé

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu