Sporthírek

Az év utolsó Old Firm-e

Az év utolsó Old Firm-e
A skót bajnokság rájátszásában az utolsó előtti fordulóban ma este ismét összecsap a Celtic és a Rangers. Ebben a szezonban utoljára.
Már fordulókkel ezelőtt eldőlt, hogy a skót Premier Legau idei bajnokságát a Rangers fogja megnyerni. A kérdés már csak az, hogy mekkora előnnyel. A tavalyi szezon során igen kiélezett csata alakult ki, akkor a Celtic nyert (74 pont) a Rangers pedig második helyen végzett 73 pontjával. Az új bajnok jelenleg 11 ponttal áll a nagy városi rivális kelták előtt és már csak két forduló van hátra. Ez azt is nagyon jól bizonyítja, hogy a Rangers mennyire elkapta a fonalat ebben a szezonban. 23 győzelem mellett 8 döntetlen és 2 vereség.

Robbie Keane sem tudott segítene a Celticnek

Robbie Keane sem tudott segítene a Celticnek

Ez igazán szép mérleg tekintettel arra, hogy a Celtic mostani 75 pontjával az előző idényben már bajnok volt. Ezúttal kevés volt ez is, hiába érkezett Robbie Keane a télen a csapathoz kölcsönbe a Tottenhamtől. A Rangers tulajdonosai az eredménynek köszönhetően joggal bízhatnak a gazdasági helyzet helyrezökkenésében, hiszen a skót csapat csaknem 35 millió eurós adóssággal küzdködik  (30 millió font). Ráadásul a klubnál nagyon optimisták a vezetők, akik a következő hetekben állapodnak meg a klub eladásával kapcsolatban. Kérdéses viszont, mi lesz a menedzser, Walter Smith és asszistensei, Ally McCoist és Kenny McDowall sorsa.


p.sz.

Minden, ami foci

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu