Sporthírek

Újabb Old Firm az Ibrox Parkban

Újabb Old Firm az Ibrox Parkban
Vasárnap a skót Premier League-ben ismét összecsap a Rangers és a Celtic. A skót csúcsrangadót harmadszorra rendezik meg a szezon során.
Nagy lehetőség előtt áll a Rangers a skót bajnokságban. Vasárnap az ősi rivális Celtic ellen lép pályára az Old Firmön. A glasgowi kékek jelenleg hét ponttal mennek a kelták előtt, ezért ha nyernek, a tíz pontos differencia tetemesnek bizonyulhat. De még azt is tegyük hozzá, hogy a Rangers egy mérkőzéssel kevesebbet is játszott Tony Mowbray együttesénél.

Tele lesz az Ibrox, ebben biztosak lehetünk

Tele lesz az Ibrox, ebben biztosak lehetünk

Egyébként is a Rangers - Celtic összecsapása különös kiemeltséget élvez Skóciában, de a jelenlegi helyzet nagyobb súllyal hat mindkét félre. "Ha meg tudnánk nyerni ezt a mérkőzést, súlyos csapás lenne számukra a bajnokicím reményeiket illetően"- fogalmazott a Rangers asszisztens menedzsere, Ally McCoist. Az októberi összecsapáson Walter Smith csapata 2-1-re legyőzte Mowbray embereit, a múlt hónapban pedig 1-1-es döntetlent játszottak a Celtic Parkban. Viszont a zöld-fehérek azóta megerősödtek, hiszen a téli átigazolási időszak alatt nyolc új ember is érkezett a csapathoz.

Boruc nyújtózkodik, de hiába

Boruc nyújtózkodik, de hiába

Ezzel szemben a Rangers kerete valamelyest gyengült, hiszen nem igazoltak januárban. A középpálya húzóembere, Pedro Mendes elhagyta a klubot, valamint Jerome Rothen is visszatért a Paris Saint-Germainhez. Komoly erősítést jelent Mowbray számára Robbie Keane érkezése, aki még egyelőre keresi csúcsformáját, de rendre veszélyet jelent az ellenfelek kapujára. Vasárnap délután kiderül, mire mennek egymással a csapatok.


p.sz.


Chelsea - Manchester City: 2-4

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu