Sporthírek

A Bayern kivégezte a Hannovert, 7-0

A Bayern kivégezte a Hannovert, 7-0
Szó szerint gólzáőort zúdított a Bayern München a Hannoverre a német Bundesliga 31. fordulójában. A nyerő trió Olic, Robben és Müller volt.
Elképesztő módon hangolt a Bayern München a jövőheti Bajnokok Ligája mérkőzésre a Lyon ellen. A német rekordbajnok - ha már így nevezzük - bajnokcsapathoz híven a kiesőjelölt Hannovert egy hetessel küldte haza. Nincs mit szépíteni a dolgon a vendégek számára. Bizony csúnya zakót kapott Huszti Szabolcs korábbi csapata. A sort Ivica Olic nyitotta a 22. percben. A balról beívelt labdát a támadó szinte a kapu szájából fejelte a hálóba. Kérdés, hogy hol voltak a védők?

Robben (pirosban) megállíthatatlan volt, akárcsak a Bayern

Robben (pirosban) megállíthatatlan volt, akárcsak a Bayern

Nyolc perccel később Robben lépett meg és emelte át a labdát Fromlowizt felett. A félidő hajrájában még a szerencse is elpártolt a hannoveriektől. Ekkor egy blokkolt lövés pattant Müller elé, akinek nem volt semmi más dolga, mint hogy a szinte üresen tátongó kapuba passzoljon, miután Fromlowitz már elvetődött az első lövésnél. A félidő jól jött a vendégeknek, hogy kicsit helyre tegyék magukat a bekapott hármas után, de a 49. percben ismét Olic talált be. Megint ketten mehettek a kapura teljesen üresen, a látogatók kapusa Müller pöccintésébe még bele kapott, de Oliccsal már nem lehetett mit kezdeni.

Hiába integettek a Hannover védői, 7-0-át nehéz megmagyarázni

Hiába integettek a Hannover védői, 7-0-át
nehéz megmagyarázni

Hogy ne szakadjon meg a sorozat egy perc múlva ismét Robben volt eredményes. A villámléptű holland két védő közül ugrott ki, egyet lecselezett és lőtt. A következő gólt ki más lőhette volna, ha nem Müller, az előzőek alapján. A fiatal német támadó Olictól kapott labdát, hasonlóan szépen ment be a védők között, mint Robben. Az utolsó percben jött a hetedik találat, ekkor megszakítva a sort, Robben szerezte meg mesterhármasát.
A bajorok nagy riválisa, a Schalke is nyerni tudott a Mönchengladbach ellen hazai pályán 3-1-re, így továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért a Bayernnel.


A Bundesliga 31 fordulójának eddigi eredményei:

1.FC Köln - Bochum: 2-0
Freiburg - Nürnberg: 2-1
Hamburg - Mainz: 0-1
Schalke - Mönchengladbach: 3-1
Stuttgart - Bayer Leverkusen: 2-1
Wolfsburg - Werder Bremen: 2-4
Bayern München - Hannover: 7-0

p.sz.

Premier League hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu