Sporthírek

A City 40 millióért vinné Zlatant

A City 40 millióért vinné Zlatant
A Manchester City kész 40 millió eurós ajánlatot tenni a Barcelonának Zlatan Ibrahimovicért, akit a katalán klub eladó listára tett.
A Barcelona hajlandó elengedi egy év után Zlatan Ibrahimovicot a Nou Campból. Ami érthető, hiszen a svéd támadó az idei évben nem sok mindent mutatott. Most pedig, hogy David Villa megérkezett a csapatba, a Messi, Pedor, Bojan trió mellett nem sok esélye van a csapatba kerülni. Miután a katalánok megszellőztették az információt, a Manchester City jelezte elsőként, hogy ajánlatot fog tenni a játékosért. De bárki, aki hajlandó fizetni Zlatanért 40 millió eurót, viheti. Ezt kijelentették a Barcelonánál. Ibrahimovic egyébként a katalánok történetének legdrágább igazolása. Tavaly nyáron az Intertől 49 millió euróért vásárolták meg. Alaposan mellé fogtak.

Jelenleg a Barcelonánál elnökválasztás zajlik, az egyik lehetséges jelölt, Sandro Rosell elmondta, hogy a klub óriási adósságot halmozott fel. "Vigyáznunk kell, mert nem állunk nagyon jól gazdasági szempontból, mivel 489 millió eurós adósságunk van. Fejlesztenünk kell a csapatot minden évben, de meg kell győződjünk arról, hogy tudjuk-e kezelni az anyagi forrásokat, amelyek szükségesek a klub életben maradásához." Talán ezzel is magyarázható, hogy a Barca igyekszik megválni a feleslegtől. De akkor honnan lesz pénz Fabregasra?


p.sz.

La Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu