Sporthírek

A Milan ismét elherdált egy lehetőséget

A Milan ismét elherdált egy lehetőséget
Döntetlent játszott a Milan a Napolival, miközben az Inter sem tudott nyerni. A Roma viszont kezdi behozni a lemaradását. Alberto Zaccheroni és a Juventus a Sampdoria otthonában kapott ki 1-0-ra.
Lassan a bajnokság hajrájához érkezünk Olaszországban is, a Serie A küzdelmei pedig egyre élesednek. A címvédő Inter ismét csak egy döntetlenre volt képes a Parma otthonában. Elképesztő, hogy José Mourinho csapata akár már meg is nyerhette volna a Scudettot, de folyamatosan képtelenek nyerni. A Parma ellen 1-1-el a milánói kék-feketék az utolsó öt mérkőzésükből csak egyet nyertek meg. Így a rivális Milannak ismét nagy lehetősége nyílt az előzésre.Leonardo csapatának ellenfele a hét mérkőzés óta nyeretlen Napoli volt. Igaz a nápolyi alakulatnak elég kemény volt az elmúlt másfél hónap. Játszottak az Interrel, a Romával, a Fiorentinával. Most Milánóból kellett volna elhozni a három pontot. Egész mérkőzésen veszélyesen játszottak a vendégek.

Inzaghi egyenlített a Napoli ellen

Inzaghi egyenlített a Napoli ellen

Campagnaro a 13. percben vezetést is szerzett, de a kezdőként nevezett Inzaghi fejjel egyenlített a 26. percben. A rossonerik szinte a tűzzel játszottak, mivel a nápolyiak lövöldöztek rendesen. A Milan pedig szokásához híven próbálta tartani a labdát. Ronaldinho teljesítménye üde színfoltja volt a mérkőzésnek, de a brazil sem tudta megszerezni a győztes találatot, így maradt az 1-1.
A két milánói csapat döntetlenjének a legjobban a Roma örülhetett, akiknek az Udinese elleni mérkőzése kísértetiesen hasonlított a Napoli elleni derbire. Akkor a Roma 2-0-ról 2-2-re adta a meccset.

Vucinic (9) volt a Roma nyerőembere

Vucinic (9) volt a Roma nyerőembere

A Bayerntől érkező Luca Toni és Vucinic találataival 25 perc játékidő után már 2-0 volt a fővárosiaknak. De az udinei gárdának van egy Di Natale nevű támadójuk, aki szinte mindig képes betalálni. A csatár először tizenegyesből volt eredményes. A második félidőben ki is egyenlített, ezzel döntetlenre állt a meccs. Öt perccel az Udinese második találata után Vucinic rúghatott bűntetőt, a mérkőzés hajrájában pedig megszerezte saját maga harmadik gólját, így csapata, a Roma 4-2-re nyert az Udinese ellen.

A 29. forduló eredményei:

Fiorentina - Genoa: 3-0
Roma - Udinese: 4-2
Palermo - Inter: 1-1
Milan - Napoli: 1-1
Atalanta - Livorno: 3-0
Bari - Parma: 1-1
Cagliari - Lazio: 0-2
Chievo - Catania: 1-1
Siena - Bologna: 1-0
Sampdoria - Juventus: 1-0


p.sz.

La iga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu