Sporthírek

A Roma az Olasz-kupa másik döntőse, Huntelaar Angliába tart

A Roma az Olasz-kupa másik döntőse, Huntelaar Angliába tart
1-0-ra nyert az Udinese a Roma ellen hazai pályán az Olasz-kupa elödöntőjének visszavágóján tegnap este, de ez kevés volt a továbbjutáshoz. Huntelaar a Premier League-ben köthet ki nyáron.
Május 5--én rendezik a Coppa Italia fináléját, ahol az Inter a Romaval fog megmérkőzni. José Mourinho csapata már múlt héten lejátszotta visszavágóját a Fiorentina ellen és nyertek 1-0-ra. Így a milánói kék-feketék 2-0-ás összesítéssel kerültek a döntőbe. Ellenfele a bajnokságot vezető Roma lesz, amely ugyan tegnap este 1-0-ra kikapott Udineben az Udinesetől, mégis 2-1-el Ranieri csapata volt a jobb. Alexis Sánchez a 81. percben vette be a fővárosi csapat kapuját.


Udinese - Roma: 1-0

További hír az olasz földről, hogy a legfrisebb pletykák szerint Klaas-Jan Huntelaar, a Milan holland támadója nyáron Angliába szerződhet. A kérők között a Manchester United és a Tottenham is szerepel. Huntelaar ügynöke elárulta, hogy valóban van rá esély, hogy ügyfele nyáron Angliába szerződjön. A transzfer egyik lehetséges variációja, hogy a Manchester United bolgár támadója, Dimitar Berbatov érkezhet Milánóba és akkor távozik Huntelaar a csapattól. A korábbi Ajaxos gólzsák tavaly nyáron érkezett a San Siroba és 21 bajnoki mérkőzésen eddig csak 7 gólt szerzett. De figyelemre méltó a válogatottbeli teljesítménye, ahol 30 mérkőzésen 15 alkalommal zörgette meg a hálót. Amennyiben az üzletet nyélbe ütik Wayne Rooney mellé igazi klasszis csatár érkezhet az Old Traffordra.


p.sz.


Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu