Sporthírek

A Sevilla hátrányból győzött fölényesen

A Sevilla hátrányból győzött fölényesen
A La Liga 23. fordulójában a Sevilla a Mallorca otthonában hátrányból fordítva 3-1-re győzött.
A Mallorca a Sevilla csapatát fogadta. A mérkőzés a hazaiak számára kezdődőtt jobban. Az 5. perc legelején Mario Suarez vette ve a Sevilla kapuját. Igaz neki csak be kellett passzolni, a nagy munkát Borja Valero végezte, aki egy labdamegtolással elfektette Palop kapust és még az alapvonal előtt vissza tudott passzolni. Öt perccel később a Sevilla majdnem válaszolt a gólra.

Navas a Sevilla legjobbja volt

Navas a Sevilla legjobbja volt

Dragutinovic szabadrúgása a Mallorca kapufáján csattant. Tíz perccel később viszont Palop pillanatai voltak nehezek. A kapus egy földre fejelt labdát éépen kihalászott a kapuból. Még ebből a hárításból indította el támadását a vendég csapat. A hosszan előre lőtt labdára Jesus Navas csapott le és valami elképesztő távolságból futotta le a védőt. A kifelé rohano Dudu előtt még elkanalazta a labdát és az üres kapuba passzolt, 1-1. Az 57. percben ismét Dragutinovic állt a labda mögött. Jó ballába van a védőnek, ezt most is bizonyította.


Dudu alaposan elszámította magát Drago góljánál

Dudu alaposan elszámította magát Drago góljánál

Gyakorlatilag mindenki, még a Mallorca kapusa is beadásra számított, de ehelyett Drago a hosszú pipába tekerte a labdát. Ez a gól megfogta a hazaiakat, amelynek következtében a 62. percben jött is az újabb gól egy villámgyors akció végén. A villámgyors Navas jobbról tette be a labdát középre laposan, ott pedig érkezett Perotti és a kapuba lőtt. Így a Sevilla idengenben aratott 3-1-es győzlelmet a Mallorca ellen.
La Liga hírek


A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu