Sporthírek

A Spurs összetörte a City álmait

A Spurs összetörte a City álmait
Peter Crouch 82 percben szerzett góljával a Tottenham legyőzte a Manchester City-t a Premier League 37. fordulójában. Így a Spurs már biztos BL selejtezős pozícióban.
Ezúttal egyetlen góllal volt jobb a Tottenham Hotspur a manchester City-nél. A két csapat decemberi mérkőzésén Harry Redknapp csapata hazai pályán 3-0-ás győzelmet aratott. Akkor még senki sem tudta volna megmondani, milyen jelentősséggel fog bírni az a győzelem a végelszámolásban. Egy fordulóval a bajnokság vége előtt Peter Crouch góljának köszönhetően eldőlt, hogy a Manchester City és a Tottenham közül melyik csapat indulhat majd el a Bajnokok Ligájában. A londoniak jelenleg ezzel a győzelemmel már négy ponttal a City előtt állnak a tabellán a negyedik pozícióban.

Redknapp majd kiugrott a bőréből

Redknapp majd kiugrott a bőréből

Ez pedig BL selejtezős helyezés. A manchesteri kékeknek viszont az utolsó fordulóban még legalább egy pontot kell gyűjteniük, ha biztosan el akarnak indulni az Európa Ligában, mivel az Aston Villa csak két pontra van tőlük. Viszont az a különleges helyzet is elő állt, hogy a Spurs akár még a harmadik helyet is elcsípheti, ha az Arsenal hétvégén veszít a Fulham ellen hazai pályán. Bár erre sok esély nincs, de történhetnek meglepetések.
Ha már szóba került a Fulham, Gera Zoltán csapata a Stoke City-t fogadta hazai pályán és szenvedett 1-0-ás vereséget. A mérkőzés egyetlen gólját Etherington szerezte a 84. percben. Mindkét csapat a középmezőnyben tanyázik, így ennek a mérkőzésnek különleges jelentőssége nem volt.


p.sz.

Premier League hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu