Sporthírek

A Tenerife is négyet kapott a Barcától

A Tenerife is négyet kapott a Barcától
Egy nehéz első félidő után a Barcelona végül bemorzsolta a kiesés elől menekülő Tenerifét és hazai pályán 4-1-re le is győzte.
A hétvégi 4-1-es Villarreal elleni siker után a barcelona ismét ilyen arányban győzött hazai pályán a Tenerife ellen. Már a 4. percben nagy lehetősége nyílt a katalánoknak a gólszerzésre, azonba Xavi beadásából Ibrahimovic fejesét Manuel Martinez tisztázni tudta. A 17. percben aztán Messi nyitotta a gólok sorát. Ismét egy beadás érkezett a svéd fejére, aki a jobb sarokhoz fejelte a labdát, ott pedig érkezett Messi és még Aragoneses kapus előtt a hálóba kotorta azt. Viszont az igen szívósnak tűnő Tenerife, amely a kiesés elől menekül, a kapufát is eltalálta Kome révén. A 39. percben jött is az egyenlítő találat. Puyol adta el a labdát, amelyet Juanlu két védő között Roman Martinezhez passzolt, ő pedig értékesített.

Bojan gólja törte meg a Tenerifét

Bojan gólja törte meg a Tenerifét

Nehezen tudott a továbbiakban megbírkózni a Pep Guardiola csapata a vendégek védelmével, nem hiába volt ideges a spanyol szakember. A 63. percben aztán megtört a jég. Bojan kapott remek labdát Dani Alvestől és lőtt a vendégek kapujába. 14 perccel később ismét megiramodott a Barca, ekkor Pedro tudott kilépni a védők közül. Messi pedig ha már elkezdte, be is zárta a sort. Ismét Dani Alves volt az, aki kiszlgálta társát. A beívelt labdát az apró argentin lekezelte, majd a kapuba továbbította a 93. percben. Így a Barcelona fontos három pontot zsebelt be két fordulóval a bajnokság vége előtt, a Tenerife pedig továbbra is kieső helyen.


p.sz.

La Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu