Sporthírek

A Valencia nyáron túl adhat Villan és Silvan

A Valencia nyáron túl adhat Villan és Silvan
Az anyagi problémákkal küzdködő Valencia nyáron megválhat két sztárjától, David Villatól és David Silvatól. A transzferektől minimum 50 millió eurót remélnek.
Továbbra is nehéz anyagi helyzetben van a spanyol bajnokság tabelláján harmadik helyet elfoglaló Valencia. Ezért úgy tűnik, nyáron a csapat megválik két legdrágább játékosától, David Villatól és David Silvatól. A klub a két futballista eladásából minimum 50 millió eurót várnak, de csak David Villa ára akár 40 millióra is rúghat a licitálások során. A klub meg nem nevezett bennfentesei szerint a Real Madrid és a Barcelona eddig a két legnagyobb rivális a gólerős támadó átigazolásával kapcsolatban, de Villa állítólag az angol bajnokságban próbálná ki magát, így a Chelsea lehet az első választás.

David Villa a Valencia legértékesebb játékosa

David Villa a Valencia legértékesebb játékosa

Ez azért is lehetséges, mert úgy néz ki, Nicolas Anelka, a londoni kékek francia támadója és a klub nehezen jutnak megállapodásra egy újabb szerződés aláírásával. Tehát, amennyiben Villa nyáron érkezik, Anelka valószínűleg távozni fog. A kérők sorában áll még a dúsgazdag Manchester City is, amely európai kupaporondért harcol a Premier Leagueben. David Villa ára a játékospiacon jelenleg 45 millió euró körül mozog, míg Silvaé 28 millió. Ha csak ezt a 73 milliót csengetik ki a két játékosért, máris előrébb tart a Valencia. Kérdés, kikkel fogják pótolni a játékmesterek esetleges elvesztését.


p.sz.

Premier League hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu