Sporthírek

Adriano a Romához igazol

Adriano a Romához igazol
A Flamengo támadója, Adriano visszatér Olaszországba. A korábbi Inter játékos már közel van a szerződés megkötéséhez.
Bár még az átigazolás teljesen nem fejeződött be, szinte már biztosra lehet venni, hogy Adriano visszatér Olaszországba, méghozzá a Romához. A korábbi Inter támadója 2008-ban hagyta ott a milánói csapatot egyik pillanatról a másikra és tért vissza hazájába, majd 2009-ben csatlakozott a Flamengo csapatához. Adriano bízik abban, hogy olasz földön újra felfeé ível majd a karrierje a Roma színeiben. "Boldog vagyok, hogy visszatérek Olaszországba. Időre volt szükségem, hogy a rossz időket kitöröljem és úgy érzem, hogy tartozom az olasz embereknek. Ők mindig kedvesen bántak velem és én szerencsétlen körülmények között hagytam ott őket."

wcelo_125_20100528111514_160.jpg

Kövesse a 2010-es világbajnokság mérkőzéseit
ÉLŐBEN a Sport Online-on!

"Az egyik ok, amiért a Romát választottam a büszkeség, amely sokkal fontosabb, mint a pénz. Lelkesülök az ő terveiékért és körülbelül már hat hónapja érdeklődnek irántam. 90 százalék, hogy a Roma játékosa leszek és június 6-án beszélni fogok Rosella Sensi elnökkel, hogy befejezzük az átigazolást"
- nyilatkozta Adriano, aki azt is hozzá tette, hogy boldogan fogja elhagyni a Flamengo csapatát és barátságban fog elválni mindenkitől. A Roma az előzetes hírek szerint 2.5 millió eurót fog fizetni a brazil csapatnak Adrianoért.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu