Sporthírek

Benitez ismét a játékvezetőt hibáztatja

Benitez ismét a játékvezetőt hibáztatja
Az Arsenal tegnap hazai pályán 1-0-ra győzte le a Liverpoolt a Premier League 26. fordulójában. Rafa Benitez, a vendégek menedzsere a bíró hibáira hívta fel a figyelmet.

Arsenal - Liverpool: 1-0

Meglehetősen gólszegény és komoly helyzetek nélküli találkozón az Arsenal középpályása, Abou Diaby döntötte el a mérkőzést. Rafa Benitez természetesen a bírót, Howard Webbet hibáztatja. A spanyol menedzser szerint egy szituációt követően a Liverpoolnak tizenegyest kellett volna Ítélni. Cesc Fabregas, az ágyúsok spanyol irányítója a bűntetőterületen belül kézzel ért a labdához Steven Gerrard lövése után.

Benitez szerint ezt a játékvezető nem vette észre. "Nagyon csalódottak vagyunk a kezezéses szituáció utáni döntés miatt. Ez nagyon is világos, ha megnézzük a visszajátszást, láthatjuk, hogy a játékos kezezett és bűntetőt kellett volna itélni"- bosszankodott a Liverpool menedzsere, Rafa Benitez. "A játék alatt nem derült ki, milyen tiszta volt a kezezés, de ha visszajátszáson jól látszik, hogy a játékvezető ott volt." Ezek szerint, ha Webb játékvezető az eset közelében volt, úgy ítélhetett, hogy nem szándékos eset történt.

Rafa Benitez, a Liverpool menedzsere

Rafa Benitez, a Liverpool menedzsere

De ez Benitezt egy cseppet sem nyugtatja meg. "Ebben az évben már volt néhány ilyen döntés, ami nem okozott örömöt számunkra. Ez is egy ilyen volt. De nincs időnk panaszkodni, mert készülnünk kell a következő mérkőzésre. De ha kilenc veretlen mérkőzés után kikpasz, igazán csalódott vagy"- tette hozzá Benitez. A spanyol szakember szerint a bajnokság végén reális helyezés a negyedik hely a tabellán, így a csapat a Bajnokok Ligájában is elindulhat.Everton - Chelsea: 2-1 VIDEO


A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu