Sporthírek

Benzema neve is felmerült a prostitúcióban

Benzema neve is felmerült a prostitúcióban
Franck Ribéry után a rendőrség a Real Madrid támadójára, Karim Benzemara is rászállt, mivel az ö neve is felmerült az ominózus üggyel kapcsolatban.
Tovább bonyolódik az ügy. Tegnap adtunk hírt arról, hogy Franck Ribéry a hírek szerint egy fiatal korú prostituálttal volt, amely kiderült. Ez ügyben indított vizsgálatot a francia rendőrség. Ha bebizonyosodik a Bayern középpályásának bűnössége, három év börtönbüntetést is kaphat. Az illető hölgy, aki kapcsolatban áll a futballistával a legfrissebb jelentések szerint karim Benzemaval, a Real Madrid támadójával is érintkezett. Az igazságügyi források jelentései szerint a meg nem nevezett prostituált 2008-ban sexuálisan közösült a korábbi Lyon támadóval, a lány akkor még 16 éves volt. A nő elmondása szerint 2009-ben került üzleti kapcsolatba Ribéry-vel, ekkor ugye 17 éves, volt, de a források szerint a lány bevalotta, hogy azt mondta Ribéry-nek, hogy már elmúlt 18 éves.

Benzema neve is bemocskolódhat

Benzema neve is bemocskolódhat

Franciaországban a 18 éven aluli prostiuálttal való sexuális kapcsolatért minimum három év börtönbüntetés jár. Az is kiderült, hogy Sydney Govou, a Lyon középpályása is fizetett a lánynak, amikor már 18 volt. Ribéry felesége, Wahiba, egy sajtónak adott nyilatkozatában elmondta, kész kiállni férje mellett, akivel 2002-ben házasodott össze. Azóta két gyermekük született, a 4 éves Hizya és a 2 éves Shahinez. Ma este a francia középpályás játszani fog a Lyon elleni Bajnokok Ligája elődöntő találkozón az Allianz Arénában, miután felgyógyult kisebb sérüléséből. Megkérdezték Philipp Lahmot és Daniel van Buytent, Fracnk két csapattársát is az esetről, akik elmondták, hogy azt az utasítást kapták, hogy ne mondjanak semmit sem a történtekről. Tehát a Bayern háza táján teljes hírzárlat van.


p.sz.

Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu