Sporthírek

Buffon eligazol?

Buffon eligazol?
Gianluigi Buffon, a Juventus hálóőre akár távozhat is nyárom a Juventustól. Az útja pedig egyenesen a Premier League-be vezet.
Angol hírforrások már szinte már biztosra veszik, hogy Buffon, a Juventus kapusa Angliába, a Premier League-be igazol. Sőt már az Arsenal neve is felmerült, mint az egyik legesélyesebb csapat, amely kapusgondokkal bajlódik. Így Buffon tapasztalata megoldaná a problémát a kapuban. De a rettenetes bajnoki szezon után bizony megkongatták a vészharangot a torinói csapatnál. A zebramezesek csak a 7. helyen állnak a tabellán és mivel már csak egy forduló van hátra, a négy pontos lemaradásuknak köszönhetően a Napolival szemben esélyük sincs, hogy elcsípjék az Európa Ligás 6. helyezést.

Buffon maradna, de lehet, hogy eladják

Buffon maradna, de lehet, hogy eladják

Bár Buffon nem szeretné elhagyni a klubot, a vezetőség mégis úgy dönthet nyáron, hogy kilenc év után megválik hálóőrétől. "Mint mondtam korábban, a Juventusban akarok játszani. Bár a döntés nem rajtam múlik. Együtt fogunt dönteni a vezetőkkel, miután beszéltünk erről. Jelen pillanatban nem állok kapcsolatban más klubbal és nem kaptam semmilyen ajánlatot. Ha elhagyom a Juventust, úgy gondolom, hogy egy angol Premier League-es csapathoz tudnék csatlakozni"- nyilatkozta Gigi Buffon. Az Arsenal mellett egyébként felröppent a Manchester City neve is, de még a MU-t is érdekelné Buffon, hiszen Edwin van der Sar már nem fiatal, bár kétség kívül jó portás.


p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu