Sporthírek

Chamakh lesz az Arsenal első igazolása

Chamakh lesz az Arsenal első igazolása
Arsene Wnger, az Arsenal menedzsere a klub hivatalos honlapján bejelentette, hogy Marouane Chamakh, a Bordeaux marokkói támadóje lesz az első igazolás.
Szinte már mindenki biztosra veszi, hogy Marouane Chamakh, a Bordeaux marokkói származású támadója nyáron az Arsenal csapatához csatlakozik. A játékos a héten jelentette be, hogy semmi akadálya annak, hogy Londonba tegye át székhelyét és csatlakozzon az ágyúsokhoz. Most már Arsene Wenger, a klub francia menedzsere is bejelentette a klub honlapján, hogy Chamakh lesz az első, akit szerződtetni fog a csapathoz. Az eddig 15 gólt szerző marokkói szerződése lejár a francia csapatnál, így Wenger egy fillért sem kell adjon érte.

Chamakh fejjátéka erős, ami nagy segítség lesz az angol bajnokságban

Chamakh fejjátéka erős, ami nagy segítség
lesz az angol bajnokságban

Az előzetes jelentések szerint a 26 éves Chamakh 50 ezer fontot kereshet majd hetente. "Ez még nem hivatalos, de bízunk a fiúban"- mondta Arsene Wenger, aki lassan új szerződést kap az Arsenaltól. "Ha minden tiszta lesz kiállunk és bejelentjük." A játékost a londoni klub már télen is megkereste, ám akkor még nem sikerült megállapodásra jutni a Bordeaux csapatával, amely legalább 13,5 millió eurótol bukik el, ugyanis a piacon megközelítőleg ennyit ér Chamakh. Hogy kik lesznek a további igazolások, még nem tudni, de Wenger korábbi nyilatkozata során elmondta, hogy 40 milliót szán új játékosok szerződtetésére.


p.sz.

Premier League hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu