Sporthírek

Chamakhtól hangos az Arsenal

Chamakhtól hangos az Arsenal
Samir Nasri, az arsenal középpályás szerint a bordeaux-i Chamakh nagyszerű igazolás lenne nyáron.
Az Arsenal már a téli átigazolási időszakban megkörnyékezte a francia bajnoki címvédő, Bordeaux marokkói támadóját, Marouane Chamakhot. A játékos szerződése nyáron lejár a francia klubnál, így szabadon igazolható lesz. Chamakh szerződtetése egy ideális lépés lenne a londoni klub számára. Arsene Wnegerék már megszellőztették a hírt, amely szerint a gólerős támadónak jó esélyei vannak a klubváltásra. Samir Nasri, az ágyúsok középpályása kifejezetten örülni, ha együtt játszhatna a marokkói csillaggal.

Nasri igazán kedveli Chamakhot

Nasri igazán kedveli Chamakhot

"Ez egy nagyszerű igazolás lenne számunkra. Ő olyan játékos akit kifejezetten kedvelek. Chamakh a csapatért játszik, mindent bele ad és nagyon keményen dolgozik. Tökéletesen illeszkedik a csapatunkba"- nyilatkozta Nasri az Arsenal hivatalos magazinjában. Nasri és Chamakh már játszottak egymás ellen, amikor az Arsenal középpályása még az Olimpique Marseille színeiben szerepelt a Ligue 1-ben. Ha sikerül megállapodni, akkor nyártól egymás oldalán vehetik fel a versenyt más csapatokkal.
A hírek alapján gyakorlatilag már borítékolható, hogy Chamakh nyáron csatlakozik az Arsenalhoz, ami a legfontosabb, hogy ingyen. Ugyanis a játékos ára 13,5 millió euró körül van a játékospiacon, tehát ha szerződése nem járna le a Bordeauxnál, minimum ennyit kelleni kicsengetnie Arsene Wengernek a játékosért.

p.sz.

Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu