Sporthírek

Hátrányból kiütéssel nyert a Bayern

Hátrányból kiütéssel nyert a Bayern
A Német-kupa negyeddöntőjének második játéknapján a Bayern München 2-1-es hátrányból 6-2-re kiütötte a Greuther Fürth csapatát. A három piros lapot begyűjtő Köln kiesett az Augsburg ellen.

Bayern München - Greuther Fürth I. félidő

Gólparádét rendezett a Bayern München az Allianz Arénában a Német-kupa negyeddöntőjében. A bajorok a Greuther Fürth csapatát fogadták és 6-2-es kiütéses győzelmet arattak. Már az 5. percben gólt szerzett Müller. Ribéry egy zseniális passzal ugratta ki csapattársát, aki higgadtan a kapuba passzolta a labdát. Sokat nem kellett várni a szépítő találatra. A Fürth a 10. percben Nothe góljával egalizált. A havas pálya megnehezítette mindkét csapat dolgát. De a vendégek könnyebben alkalmazkodtak a körülményekhez és a 40. percben már a vezetést is megszerezték Allagui révén. Jókor jött a bajorok számára a szünet, Luis van Gaal helyre rázhatta csapatát. Hatással lehetett a tréner csapatára, mivel innentől futószalagon szállította a Bayern a gólokat.


Ribéry parádés megoldása

Robben az 57. percben bűntetőből hozta 2-2-re az állást. Három perccel később Ribéry is betalált, egy lecsorgó labdára a francia úgy csapott le, hogy közben még a kirohanó kapust is elfektette egy finom csellel és az üres kapuba lőtt. Már is a hazaiaknál volt az előny.

Lahm védő létére akcióból talált be

Lahm védő létére akcióból talált be

A 65. percben Philipp Lahm is feliratkozott a gólszerzők közé. A védő jobb oldalt felfutott, rendeltetés szerűen meg is kapta a labdát, amit aztán laposan a hosszúba lőtt. A 82. percben aztán Müller megszerezte maga második, csapata ötödik gólját is. Ezzel be is zárult a kör, mivel a Bayern hatodik gólját már Allagui szerezte, méghozzá a saját kapujába.A negyeddöntő többi eredménye:

Werder Bremen - Hoffenheim: 2-1
Augsburg - Köln: 2-0
Osnabrück - Schalke: 0-1


Bundesliga hírek
A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu