Sporthírek

Inter - Roma kupadöntő

Inter - Roma kupadöntő
Ma este a bajnoki címért küzdő két élcsapat harcol egymás ellen az Olasz-kupa megszerzéséért. A Románál nem foglalkoznak a provokációval.
Ma este az Inter és a Roma fog megmérkőzni egymással, hogy eldöntsék, kié legyen a Coppa italia. José Mourinho a triplázásért játszik (begyűjtheti a bajnoki címet, az Olasz-kupát és a Bajnokok Ligája trófeát is, míg a Roma, ha elbukja a bajnoki címet, csak a kupával villoghat majd a szezon végén. Mourinho, aki köztudottan híres furcsa modoráról, tegnap provokatív megjegyzést tett a Roma elnökének, Rosella Sensinek. A fiatal klubelnökasszony a korábbi nagyfőnök, Franco Sensi lánya. A portugál szakember azt nyilatkozta, hogy: "Rosella ezüstkanállal a szájában született és tisztelnie kellene azokat, akik keményen dolgoznak"- nyilatkozta Mou.

Rosella Sensi nem reagál a provokációra

Rosella Sensi nem reagál a provokációra

Azt is mondhatnánk, hogy nem is ő lenne, ha nem tenne ilyen megjegyzéseket. Rosella Sensi viszont nem kíván reagálni a nyilvános provokációra. Ráadásul amíg a nagy mérkőzés le nem zajlik, nem fog reagálni semmilyen további provokációra. Mourinho jellegzetessége, hogy magára vonja a média és a klubok figyelmét, ezzel levéve a terhet játékosai válláról. A portugál tréner annak tükrében, hogy még versenyben van három trófeáért, nem kéri, megköveteli a tiszteletet mindenkitől. Egy valami viszont biztos. A pályán ma este a játékosok nem nagyon fogják tisztelni egymást, mindenre képesek lesznek a győzelem érdekében.


p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu