Sporthírek

Komoly hátrányban az Arsenal

Komoly hátrányban az Arsenal
2-1-re nyert a Tottenham az Arsenal ellen az észak-londoni derbin. Ezzel a Spurs versenyben van az Európa Liga indulásért, míg az Arsenal messzire került a bajnoki címtől.
Valószínűleg a Tottenham vetett véget az Arsenal bajnoki álmainak. Harry Redknapp csapata hazai pályán 2-1-re győzte le az ágyúsokat az észak-londoni rangadón. A White Hart LAne közönsége már a 10. percben gólnak örülhetett, amikor egy felszabadítás után az újonnan bemutatkozó tinédzser, Danny Rose elképesztően nagy bombát eresztett meg kapásból, amelyet a kint ácsorgó Almunia már nem tudott hárítani.

Fontos győzelmet szerzett a Tottenham

Fontos győzelmet szerzett a Tottenham

Hajtott Arsene Wenger csapata az egyenlítésért, de csak nem akart jönni a gól. Viszont éppen hogy elkezdődött a második játékrész, jött az újabb hazai találat Gareth Baletől, aki első és egyben talán legfontosabb gólját szerezte a szezonban. Csereként állt be az öt hónapos sérüléséből visszatérő Robin van persie, így Bendtnerrel közösen rohamozhatták a Spurs kapuját. Utóbbi a 85. percben tudott szépíteni az eredményen. A vereséggel az Arsenal gyakorlatilag lemondhat a bajnoki címről, míg a Tottenham még nagy csatát fog vívni a manchester City-vel az Európa Ligás helyezésért.

Cahill kettőt is lőtt, de egy öngóllal egyenlített az Aston Villa

Cahill kettőt is lőtt, de egy öngóllal egyenlített az Aston Villa

Az Aston Villa - Everton találkozó 2-2-es döntetlennel zárult. A vendégek ausztrál középpályása, Tim Cahill a 23. percben vezetést szerzett, amelyet a 72. percig sikerült is őrizni. Ekkor Agbonlahor hozta vissza a meccsbe a Villat, de két perc múlva jött ismét Cahill és rögtön 2-1. Óriási szerencsével tudott csak egyenlíteni az Aston Villa az utolsó pillanatban, amikor Phil Jagielka a saját kapuját vette be.


A 34. forduló eredményei:

Hull City - Burnley: 1-4
West Ham - Sunderland: 1-0
Wolverhampton - Stoke City: 0-0
Blackburn - Manchester Utd: 0-0
Liverpool - Fulham: 0-0
Manchester City - Birmingham: 5-1
Chelsea - Bolton: 1-0
Aston Villa - Everton: 2-2
Wigan - Portsmouth: 0-0
Tottenham - Arsenal: 2-1


p.sz.

Ligue 1 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu