Sporthírek

Lampard nem lesz a Real Madridé

Lampard nem lesz a Real Madridé
A Chelsea elnöke, Bruce Buck kijelentette, hogy Frank Lampard nem fogja elhagyni a Stamord Bridge-t a Real Madrid kedvéért.
José Mourinho a Real Madrid új menedzsere a múlt héten megemlített néhány játékost, akiket szívesen látna a blancok szerelésében. A portugál szakember listályán szerepel néhány Chelsea játékos is, mint például Frank Lampard. A válogatott középpályás igen jó kapcsolatot ápolt Mourinhoval, amikor a tréner a londoni kékeket irányította 2004 és 2007 között. Később próbálta az Interhez is csábítani az irányítót, most pedig, hogy a Real Madridhoz szegődött, Spanyolországba akarja vinni. Ám Angliában a Cheslea háza táján ezt másképp gondolják.

2008-ban kötött öt éves szerződést Lampard a kékekkel és semmi pénzért nem akarják elengedni a 31 éves középpályást. "Lampard nagyszerű játékos. De nem lehet elképzelni, hogy más csapat mezét viselje, mint a Chelsea-ét"- reagált Bruce Buck, a Chelsea elnöke a pletykákra, amelyek szerint a játékos a Real Madridba igazol. A spanyol klub még ajánlatot sem tett, viszont Maicon leigazolása talán lehetséges lesz.


p.sz.

La Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu