Sporthírek

Legalább 11 milliót Mourinhonak

Legalább 11 milliót Mourinhonak
Florentino Perez, a Real Madrid elnöke továbbra sem tett le arról a szándékáról, hogy a nyáron a klubhoz csábítsa az Inter jelenlegi menedzserét, José Mourinhot. A Presidente 11 millió eurót ajánlana a trénernek, nem beszélve a bónuszokról.
José Mourinho ma a világ legjobban fizetett menedzsere. A szakember jelenleg az Internél 10,5 millió eurót keres évente, megjárt már mennyet és poklot a Chelseavel egyaránt. Florentino Perez, a Real Madrid elnöke pedig szinte bármire képes, hogy a portugál stratéga a spanyol fővárosi óriáscsapatot irányítsa. Az elnök minimum 11 millió eurót fizetne Mourinhonak, plusz erre még rájönnek egyéb jelentős juttatások.

A Portoval már a csúcsra ért Mourinho

A Portoval már a csúcsra ért Mourinho

A Real Madrid nyáron 245 millió! eurót költött játékosok vásárlására, ám a Bajnokok Ligájában mégis leszerepelt a csapat annak ellenére, hogy a bajnokságban zsákszámra lövik a gólokat. Tehát a jelenlegi tréner, Manuel Pellegrini állása csak nyárig biztos a királyiaknál, és ha Mourinho jön, a chíleinek bizony menni kell, még ha esetlegesen meg is nyeri a bajnoki címet. Azonban kérdés, mire jutna a portugál a nagyobbnál nagyobb sztárokkal teletüzdelt Madriddal, hiszen eddig igazi óriáscsapattal még sosem nyert bajnokok Ligáját. Ez eddig csak a Portoval sikerült még a 2003/2004-es szezonban. Ekkor figyeltek fel a portugál stratéga kivételes képességeire.La Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu