Sporthírek

Maicon a Real Madridban akar játszani

Maicon a Real Madridban akar játszani
Az Inter brazil védője, a Bajnokok Ligája győztes Maicon szeretne játszani a Real Madridban, mert ez hatalmas előrelépést jelentene karrierjében.
Alighanem José Mourinho áll a hátterében Maicon menni akarásának. A Real Madrid új menedzsere nem titkolta szándékait, néhány Inter játékost szivesen látna új csapatában, köztük Maicont is a brazil válogatott védőjét. Az Inter korábban kerek perec kijelentette, hogy nem adják el a szélső bekket, ám a brazil saját maga mondta, hogy szeretne a Real mezében játszani. "Amit akarok, játszani a Madridban és megtiszteltetés lenne számomra ott lenni, mert ahogy korábban mondtam, ez remek lehetőség lenne a karrieremben"- mondta Maicon. Az angol Manchester City is érdeklődött a játékosért, ám oda semmi esetre sem menne.

Maicon lő hatalmas gólt a Juventusnak

Maicon lő hatalmas gólt a Juventusnak

"A Manchester City-vel nincs semmi sem, biztosíthatom. Egyértelműen el akarom kerülni a félreértéseket, a Madridban akarok játszani, nem akarok a Manchester City-hez menni." Maicon azt is elárulta, hogy José Mourinho miatt menne a spanyol csapathoz, akivel nagyon jóban volt az Internél eltöltött idő alatt. "Mourinho egy remek edző, remek kapcsolatom volt vele, nagyon jó volt hozzám és szeretném őt újra szolgálni. Sok mindent nyertünk együtt és remélem megismételhetjük. Ő az egyik legjobb edző, akivel együtt dolgoztam az életem során." Ha José Mourinho elcsábítja Maicont a Real Madridhoz, akkor az biztosan a világbajnokság után fog bekövetkezni.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu