Sporthírek

Maicon mehet Mourinho után

Maicon mehet Mourinho után
Amennyiben José Mourinho a Real Madrid trénere lesz, az Inter védője, Maicon is követheti őt a spanyol klubba. A brazil jobbhátvédért 30 millió eurót fizetne a Real.
Már folynak a tárgyalások José Mourinho Real Madridhoz való szerződése kapcsán. Konkrétumok egyelőre nincsenek, hacsak a pletyka, amely szerint a Real 13 millió fontos kivásárlási árat fizet az Internek Mourinhoért, annak nem számít. A portugál szakember érkeztével néhány változtatáson biztos átesne a spanyol klub kerete. A kétszeres BL győztes tréner ugyanis szívesen látna néhány játékost az Interből a királyi gárda szerelésében. Az egyik ilyen ember Maicon lehet. A brazil hátvéd vasárnap a Bajnokok Ligája döntő után azt nyilatkozta, hogy követné Mourinhot a Real Madridba.

Maicon mehet Mourinho után

Maicon mehet Mourinho után

A játékos ügynöke, Antonio Caliendo fel is kérte a Real Madrid vezetőségét, hogy tegyen egy ajánlatot ügyfeléért az olasz bajnoknak. Caliendo kedden elmondta, hogy Moratti elnök és az Inter majd dönt a játékos sorsáról és valószínűleg Maicon marad Milánóban. Azonban egy olasz hírforrás szerint a kék-feketék bele mehetnek az üzletbe, ha a Real legalább 25-30 millió eurót kínál a játékosért. A legfrissebb hírek szerint José Mourinho jelenleg is Milánóban tartózkodik, hogy tárgyaljon az Inter vezetőségével az elszerződéssel kapcsolatban.


p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu