Sporthírek

Már csak gólarányban jobb a Bayern

Már csak gólarányban jobb a Bayern
Klose góljának köszönhetően maradt első helyen a Bayern München a Bundesliga tabelláján. A Schalke már csak gólarányban rosszabb.
Miroslav Klosenak köszönhetik meg a bajorok, hogy a Bayern München még mindig az eslő helyen áll a Bundesliga pontvadászatában. Louis van Gaal csapata ugyanis 1-0-ás hátrányból egalizált. Reus 60. percben szerzett góljára Klose fejjel válaszolt a 73. percben. Ezzel a bayern nagyon fontos pontot mentett a Mönchengladbach otthonában két fodulóval a bajnokság vége előtt. "Nem játszottunk nagyon jól"- kezdte nyilatkozatát a bajorok mestere, Louis van Gaal a mérkőzés után. "Mi voltunk a jobb csapat, de nem nyertünk, habár nagyon örülök, hogy szereztünk egy pontot."

Van Gaal örülhet a döntetlennek

Van Gaal örülhet a döntetlennek

De a Schalke is nagyon megszenvedett a sikerért Berlinben, ahol az utolsó Hertha vendége volt Félix Magath csapata. A bajnoki címre esélyes vendégek csak a 87. percben tudták kicsikarni a vezető és egyben győztes találatot, a védő Westermann volt eredményes. "Nem volt jó játék egyik fél oldaláról sem. A győzelem a végén kicsit boldogabbá tett bennünket és már biztosak vagyunk benne, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában indulunk. Ami a Bundesliga címért folyó harcot illeti, biztos vagyok benne, hogy a Bayern nem fogja megnyerni következő két mérkőzését"- állapította meg a gelsenkircheni alakulat mestere, Félix magath. A Bayern és a Schalke egyaránt 64 ponttal áll a tabella első illetve második helyén.

Barrios triplázott a Nürnberg ellen

Barrios triplázott a Nürnberg ellen

De nem csak a bajnoki címért zajlik nagy csata, hanem a BL selejtezős harmadik pozícióért is. Jelenleg a Werder tanyázik ezen a helyen, miután a Köln ellen hazai pályán csak az utolsó pillanatban megítélt Frings-büntetővel nyertek. A negyedik Leverkusen hazai pályán intézte el a Hannovert, amely még nagy csatában van a bennmaradásért. Hajnal Tamás csapata, a Borussia Dortmund  egy gólgazdag mérkőzésen Barrios triplázásával nyert a Nürnberg otthonában 3-2-re.


p.sz.

Bundesliga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu