Sporthírek

Megvan az első trófea, az Inter nyerte a kupát

Megvan az első trófea, az Inter nyerte a kupát
Az Olasz-kupa döntőjében az Inter Diego Milito első félidőben szerzett találatával megnyerte a trófeát. A Roma pedig reménykedhet a bajnoki címben.
José Mourinho csapata bezsebelte az első trófeáját idén. Az Inter és a Roma nagy csatát vív a bajnokságban az első helyért, de szerda este a Coppa Italia fináléjában kellett megmérkőzzenek egymással. Rosszul indult a mérkőzés az Inter számára, hiszen Wesley Sneijder rásérült korábbi sérülésére és már a 6. percben le kellett cserélni. Helyére Mario Balotelli állt. Már közeledett az első félidő vége, amikor Diego Milito teljesen egyedül vezette a labdát a Roma térfelén három védő gyűrűjében. Az argentin támadó aztán gondolt egyet és jobbal Julio Sergio kapujába bombázott.

Így reagált Mourinho a gólra

Így reagált Mourinho a gólra

Ez a találat elég is volt ahhoz, hogy az Inter megnyerje a Coppa Italiát. Totti a mérkőzés végén még ki is állították, amiért odapakolt Mario Balotellinek. A milánói kék-feketék, akik első trófeájukat 1939-ben szereték 2006 után hódították el újra az Olasz-kupát. "Igazán kemény mérkőzés volt az első perctől kezdve. Agresszíven és lendületesen játszottunk 90 percen keresztül. Gólt szereztünk azután irányítottuk a játékot"- fogalmazott José Mourinho, az Inter menedzsere a mérkőzés után. Ám a két csapat harca még nem ért véget ezzel, mivel még két forduló hátra van az olasz bajnokságból és még bármelyik csapat a célba érhet, ha valamelyikük botlik.


p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu