Sporthírek

Messi varázsolt

Messi varázsolt
A Barcelona 3-0-ra győzte le a Valenciat a La Liga 26. fordulójában. Lionel Messi mesterhármast rúgott és az egész mérkőzésen bombaformában futballozott.
Továbbra is szorosan egymás mellett van a Real Madrid és a Barcelona. A két csapat közti különbség mindössze két rúgott gól. A katalánok a 26. fordulóban a Valencia csapatát fogadták a Camp Nouban. A pozíciók tekintetében ez rangadónak számít, bár a két csapat közötti különbség meglehetősen tetemes, 18 pont. A vendégek nagyon rossz sorozaton vannak túl, három mérkőzés óta nyeretlenek, de a Barca teljesítménye sem olyan makulátlan. A mérkőzés elejét a Valencia kezdte jobban. Miguel szaladt el a jobb oldalon és Banega felé ívelt, de a labda elkerülte a kaput.

Messi (jobbra) tarthatatlan volt

Messi (jobbra) tarthatatlan volt

A válasz érkezett a Barca részéről, Xavi szögletét Milito fejelte a jobb alsó felé, de Cesar Sánchez hárított. A 32. percben Dealbert hibázott egy nagyott és Messivel szemben elveszítette a labdát. Az argentin aranylabdás pedig rögtön fentetbb kapcsolta a sebességet és a kapu felé iramodott, de a lövése a kapufa mellé ment. A második félidőben Henry kapkodta a lábát a jobb oldalon egy kiugratást követően, majd Messi elé passzolt, aki rossz irányba lőtte a labdát, így az elkerülte a kaput. Az 55. percben viszont már nem hibázott az argentín. Valóságos varázslatot láthatott a hazai közönség. Messi két védő között betört a tizenhatoson belülre, egyet elküldött kapálni, majd egy pimasz testcsellel elfektette Cesar kapust is balra, a labdát pedig a jobb alsóba lőtte. A Valencianak gyakorlatilag alig volt lehetősége a gólszerzésre.

Az argentin triplázott a Valencia ellen

Az argentin triplázott a Valencia ellen

A 81. percben Messi kapott ragyogó labdát a jobb oldalon Henry-tól. És ha nála van a labda, sok jóra nem számíthatnak a védők. Az aprótermetű támadó ismét elindult ismét elhúzta a labdát a védők előtt és ballal a hosszú oldal irányába tekert. Két perc sem kellett, amikor Messi ismét meglépett, természetesen ki más, ha nem Henry indította. Messi pedig a kapus lába között passzolta a kapuba a labdát. Nem véletlenül kapta meg az argentín az aranylabdát, amit a Valencia ellen csinált, elképesztő volt.


p.sz.
Nézze meg Seedorf bombagólját itt!

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu