Sporthírek

Owen és Bosingwa sem játszik a világbajnokságon

Owen és Bosingwa sem játszik a világbajnokságon
José Bosingwat és Michael Owent is megműtöték, így a szeon hátralévő részében már nem szerepelnek klubcsapatukban és a 2010-es Dél-afrikai világbajnokságot is kihagyják.
José Bosingwa, a Chelsea portugál jobb hátvédjét a héten újra megműtötték. A válogatott játékos térdsérüléssel bajlódik és úgy néz ki, hogy ebben a szezonban már nem fog pályára lépni, valamint az is valószinűsíthető, hogy a Dél-Afrikába utazó portugál keretből is kimarad. Csapattára, a szintén Chelsea védő Ricardo Carvalho viszont a héten apróbb sérülést szenvedett a Kína elleni barátságos válogatott mérkőzésen, de a hírek szerint vasárnap ott lesz a csapatban a Stoke City ellen.

Bosingwa szezonjának vége

Bosingwa szezonjának vége

A rivális Manchester United egyik játékosának is véget ért a szezon. Michael Owen vasárnap gólt szerzett az Aston Villa ellen a Carling Cup döntőjében, majd megsérült. Az angol támadó egy operáció előtt áll a sérült térdszalagjaival, ezért az idény hátralévő részét ki kell hagyja. Ezt maga a menedzser, Sir Alex Ferguson közölte a klub hivatalos honlapján. "Sajnos ez egy nagy csapás Michael Owennek. Ebben a szezonban már hiányozni fog, komolyabb az eset, mint gondoltuk. Hétfőn reggel megoperálták. Ez szörnyű csapás a fiú számára és nagyon kellemetlen számunkra is. Soha nem hiányzott egy edzésről sem az egész szezon során. Úgy gondolom, hogy részben a Wembley nehéz talaja is közrejátszik ebben"- nyilatkozta Ferguson a játékos sérülésével kapcsolatban. A MU szombaton a Wolverhampton otthonába látogat.


p.sz.

Premier League hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu