Sporthírek

Raúl a szezon végéig dönt jövőjéről

Raúl a szezon végéig dönt jövőjéről
Raúl, a Real Madrid emblematikus alakja továbbra is a futball mellett dönt, de a szezon végéig dönteni fog, hogyan és merre tovább.
Lassan Raúl felett is eljár az idő. Az idei szezonban Manuel Pellegrini csapatában jobbára csak csereként kapott lehetőséget a játékra. Raúl is érzi, hogy változtatni kell a helyzeten és csütörtökön jövőjével kapcsolatos kérdésekről beszélt a sajtónak. A 32 éves Real-ikon szerződése 2011-ig szól, de a szezon végéig mindenképp eldönti hogyan tovább. "Nem volulok vissza. Majd meglátjuk mi történik a szezon végén." A csatár ebben a szezonban csak nyolc mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban és négy gólt szerzett.

Lehet, hogy Raúl elhagyja a Real Madridot

Lehet, hogy Raúl elhagyja a Real Madridot

De bízik abban, ha nélküle is, de a klub a La Liga küzdelmei végére megelőzi a Barcelonát. "Minden hátralévő mérkőzés fontos, a Barcelonának és a Real Madridnak egyaránt. Meg kell nyernünk minden mérkőzést. Csak az számít most, hogy továbbra is nyerjünk és fenntartsuk a formánkat, amelyeket az elmúlt mérkőzéseken mutattunk. A csapat nagyon bizakodo és azt hiszem meg fogjuk nyrni a La Ligat. Tudjuk, hogy nem a saját kezünkben van a sorsunk, detisztességes esélyünk van a győzelemre"- mondta Raúl, aki már minden rekodot megdöntött a klub színeiben. A Real Madrid hétvégén a Zaragoza otthonába látogat, míg riválisa, a Barcelona a Xerezt fogadja a Camp Nouban.


A La Liga 34. fordulójának párosításai:

Barcelona - Xerez
Zaragoza - Real Madrid
Valencia - Deportivo
Almeria - Espanyol
Mallorca - Malaga
Racing Santander - Villarreal
Sporting Gijon - Valladolid
Atletico Madrid - Tenerife
Getafe - Sevilla
Osasuna - Athletic Bilbao


p.sz.

La Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu