Sporthírek

Rieranak elege lett Benitezből, új tehetséget igazol a Tottenham

Rieranak elege lett Benitezből, új tehetséget igazol a Tottenham
A Liverpool spanyol szélsője, Albert Riera a CSKA Moszkvához igazol, miután Rafa Benitez nem ad neki játéklehetőséget. Az oroszok 6 millió fontot fizetnek a játékosért. Sandro nyáron csatlakozhat a Tottenhamhez.
Angol hírforrások szerint Riera, aki a napokban nyilvánosan bírálta Rafa Benitezt, a Liverpool spanyol menedzserét, a CSKA Moszkvához távozik még ebben a hónapban. Az orosz átigazolási piac április elsejével zárul be, tehát még jövőhét közepéig nyélbe lehet ütni az üzletet. A CSKA 6 millió fontért vásárolná meg a 27 éves balszélsőt. Riera 2008-ban csatlakozott a vörösökhöz és az idei szezonban mindössze tizenhatszor szerepelt.

Riera a CSKA Moszkvában folytathatja

Riera a CSKA Moszkvában folytathatja

Ez a legnagyobb problémája Rieranak, aki a következőket mondta az esetről. "Amikor az edző nem mond neked semmit és te jól vagy, nincs fiziális problémád és rendesen edzesz, de nem tudsz segíteni, csak arra gondolsz, hogy valami személyes probléma van"- utalt arra Riera, hogy benitez talán valamiért nem kedveli őt. A spanyol tréner továbbra sem nyilatkozott honfitársáról, a napokban biztosan kiderül mi fog történni, de Benitez hallgatása arra ad okot, hogy azt hidjük, Riera mehet, amerre lát. A Liverpoolnak egyébként nagyon gyatrán megy a bajnokságban. A csapat csak a hatodik a tabellán, ráadásul két mérkőzéssel többet játszottak, mint az őket két ponttal megelőző Manchester City.

Sandro nyáron csatlakozik a Tottenhamhez

Sandro nyáron csatlakozik a Tottenhamhez

További átigazolási hír, hogy a Tottenham megszerzett egy tehetséget, Sandrot a brazil bajnokságban szereplő Internacional csapatától. A játékos megérkezett az észak-londoni alakulathoz, hogy orvosi vizsgálatokon essen át a nyári csatlakozás előtt. "Az elnök már régóta foglalkozik ezzel. Ma reggel volt egy telefonhívásom az elnöktől, aki at mondta közel állunk ahhoz, hogy megcsináljuk"- nyilatkozta Harry Redknapp a Tottenham menedzsere. "Ő egy kiváló fiatal játékos, a brazil válogatott küszöbén áll és már játszott az U-18,-19 és -21-es válogatottban is"- tette hozzá a menedzser.


p.sz.

Premier League hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu