Sporthírek

Robben bocsánatot kér

Robben bocsánatot kér
Arjen Robben a Lyon elleni Bajnokok Ligája mérkőzés végén elkövetett tettéért bocsánatot kért Louis van Gaaltól és a szurkolóktól.
Szerda este a Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján a Bayern München 1-0-ra győzte le a Lyont hazai pályán Arjen Robben góljával. A mérkőzés vége felé a csapat holand menedzsere, Louis van Gaal jobbnak látta lecserélni a szélsőt és egy labdaszerzőt beküldeni helyette, őrizve az 1-0-ás eredményt. Robben lecserélése után nem volt hajlandő fogadni a holland szakember gratulációját, amiért bocsánatot kér. "Nagyon jól éreztem magam és nagyon benne voltam a játékban és úgy éreztem, tudtam volna szerezni még egy gólt"- mondta a korábbi Real Madrid játékos, aki nagyszerű formában futballozik.

Robben lőtte a Bayern egyetlen találatát

Robben lőtte a Bayern egyetlen találatát

"Ezért én nem tudtam megérteni, miért cserélnek le. De bocsánatot kell kérnem az összes szurkolótól is, mert nem tehetek ilyet. Még profibbnak kellett volna lennem, de ez a mentalitáson egy része, mindig győzni akarok." Robben és van Gaal tisztázták a nézeteltérést és szombaton be is veti a gólerős szélsőt a Mönchengladbach otthonában a győzelem érdekében. "Szükségünk van rá, hogy gólt szerezzen nekünk a Mönchengladbach ellen is"- mondta Louis Van Gaal. A Bayern München előnye két pont a második Schalkevel szemben három fordulóval a bajnokság vége előtt. A Bajnokok Ligája selejtezőt érő harmadik helyezésért óriási csatában áll egymással a Werder (54. pont), a Leverkusen (54 pont) és a Dortmund (53 pont) is. De elképzelhető, hogy még a Stuttgart (50 pont) is oda érhet.


A Bundesliga 32. fordulójának párosításai:

Bochum - Stuttgart
Bayer Leverkusen - Hannover
Hertha - Schalke
Mainz - Frankfurt
Mönchengladbach - Bayern München
Nürnberg - Borussia Dortmund
Werder Bremen - 1.FC Köln
Hoffenheim - Hamburger SV
Freiburg - Wolfsburg


p.sz.

Bundesliga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu