Sporthírek

Roma - Inter csúcsrangadó

Roma - Inter csúcsrangadó
Holnap a listavezető Inter a Roma otthonába látogat a Serie A 31. fordulójában. Igazi csúcsrangadó lesz a mérkőzés, a két csapat között négy pont a különbség. A Milan az éledező Laziot fogadja.
Claudio Ranieri szerint a nyomás az Inter csapatán van. A Roma trénere nagyon jól tudja, hogy José Mourinho csapata a címvédő, ezért sokat veszíthetnek a szombati talákozón. "Az Inter sokat kockáztat, mert nekik kell megnyerni a Scudettot. Mi megpróbáljuk megakadályozni őket. Nekünk nincs veszíteni valónk, az Inter a bajnok és nekik van a legerősebb keretük"- mondta Ranieri. A Roma edzője azt is elmondta, hogy nem ezen az összecsapáson fog eldőlni a bajnoki cím sorsa, de fontos találkozó.

Ranieri szerint a Romának nincs veszíteni valója

Ranieri szerint a Romának nincs veszíteni valója

Jó hír a fővárosiak számára, hogy Francesco Totti, a csapat kapitánya készen áll a játékra. Ranieri mester be is veti majd az irányítót az Inter ellen a mérkőzés elejétől kezdve. Az Inter háza táján viszonylag minden rendben van, de a héten igazán felperzselte a hangulatokat Mario Balotelli, aki nézeteltérését továbbra sem tudta rendezni José Mourinhoval. A mai nap a játékos és a menedzser egy békító tárgyaláson vett részt, de nem sikerült megegyezni, így a fiatal csatár elhajtott az edzőközpontról autójával. A Roma elleni mérkőzés lesz az ötödik alkalom ebben a szezonban, amikor Balotelli fegyelmi problémák miatt marad ki a keretből. De a mérkőzéssel kapcsolatban Mourinho továbbra is nagyon titokzatos és nem mond semmit se.

José Mourinho nagyon hallgatag

José Mourinho nagyon hallgatag

A harmadik Milan hazai pályán fogadja azt a Laziot, amelyet majdnem megérintett a kiesés szele. A római kékek előző két mérkőzésüket megnyerték, míg a Milan kikapott a Parmatól és döntetlent játszott a Napolival. Felröppent egy átigazolási hír a Milannal kapcsolatban, amely szerint a csapat nyáron szerződtetheti a Chievo 34 éves kolumbiai védőjét, Mario Yepest. Yepes már megjárta Franciaországot, játszott a Nantes csapatában és a Paris Saint-Germainben is, mielőtt Olaszországba költözött. Kora ellenére a kolumbiai még mindig nagyon megbízható védő. Nem is csoda, hogy a Milan kiszemelte magának, mivel, annak ellenére, hogy a Chievo csak a 13. a tabellán, a harmadik legkevesebb gólt kapta. Náluk kevesebbet csak az Inter és a Milan kapott. 


A 31. forduló párosításai:

AS Roma - Inter
Palermo - Bologna
Chievo - Parma
Fiorentina - Udinese
Juventus - Atalanta
Livorno - Bari
Napoli - Catania
Sampdoria - Cagliari
Siena - Genoa
AC Milan - Lazio


p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu