Sporthírek

Terry elütött egy biztonsági őrt

Terry elütött egy biztonsági őrt
Angol hírforrások szerint a tegnap esti Bajnokok Ligája nyocaddöntő mérkőzés után John Terry a Stamford Bridgeről elhajtva autójával elütött egy biztonsági őrt, akinek eltört egy lába.
Mostanában John Terry-re, a Chelsea védőjére alaposan rájár a rúd. A közelmúltban robbant ki a hír, hogy terry volt csapattársa, Wayne Bridge barátnőjével folytatott viszonyt. Most pedig friss információk szerint a londoni kékek csapatkapitánya  elütött egy, a klub alkalmazásában lévő biztonsági őrt, a mérkőzés után elhagyva a stadiont. A Fővárosi Rendőrség ma erősítette meg a híreket.  "A rendőrséget március 16-án este 23.13 perckor hívták fel, hogy egy autó elütött egy gyalogost"- mondta a Fővárosi Rendőrség szóvivője. Terry a Range Roverével ütött el egy biztonsági őrt, amikor a Stamford Bridgeről igyekezett kifelé.

Bridge (fehérben) nem nyújtotta békejobbját terrinek a Chelsea - Manchester City derbi előtt.

Bridge (fehérben) nem nyújtotta békejobbját terrinek
a Chelsea - Manchester City derbi előtt.

"A Londoni Mentőszolgálat és a rendőrség segédkezett a 35 éves férfinél, akit törött lábbal szállítottak egy nyugat-londoni kórházba, ahol jelenleg is tartózkodik, állapota stabil." Egyes szemtanúk szerint Terry miután elütötte a férfit a gázra lépett és elhajtott, de Phil Hall, védelmébe vette ügyfelét, aki elmagyarázta, hogy a paparazzi fotósok hada miatt nem tudott Terry körültekintő lenni és észre sem vette mi történt. "John a parkolóból jött ki, ahol paparazzi fotósok vették körül, nem ment gyorsan és egy biztonsági őr intett neki. Voltak ott rajongók is és egy fotos nem ment el az útból." Hall azt is hozzátette, hogy a játékos nem is sejtette, hogy eltalált egy férfit, amíg nem kapott egy telefonhívást egy órával később. Azt is elmondta, hogy Terry hajnali 1.30-kor önként ment a rendőrségre és ma reggel telefonon meg is kereste a biztonsági őrt és bocsánatot kért tőle.


p.sz.

Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu