Sporthírek

Toni a Lazio segítségében bízik

Toni a Lazio segítségében bízik
Hétvégén a Serie A bajnoki címéért folyó versenyben a Roma veszített, az Inter viszont nyert és előzött. A fővárosiak támadója, Luca Toni bízik abban, hogy a Lazio megállítja az Intert.
Hétvégén a Serie A 35. fordulójában a Roma elveszítette vezető pozícióját a tabellán köszönhetően annak, hogy hazai pályán 2-1-re kikaptak a Sampdoria együttesétől, miközben a bajnoki címvédő Inter 3-1-re győzte le az Atalantát. Mivel a hátralévő három forduló egyik csapat számára sem igér túlságosan nehéz mérkőzéseket, a Roma és első sorban Luca Toni már csak abban bízhat, hogy vasárnap a 16. helyen szerénykedő városi rivális Lazio valahogy ponthullajtásra tudja kényszeríteni az Intert, amely még a Bajnokok Ligájában is érdekelt, ráadásul május 5-én Olasz-kupa döntőt játszik a Romával.

Ranieri tudja, hogy bajban van csapata

Ranieri tudja, hogy bajban van csapata

A kérdés csak az, mennyire fogja magát megerőltetni a több sebből vérző Lazio, amelynek szinte mindegy az eredmény, bár matematikailag még ki is eshetnek. De nyilván nem az Inter ellen lesznek képesek begyűjteni azt a három pontot, amely a biztos első ligás szereplésre jogosítja fel őket. Luca Toni télen érkezett kölcsönbe a fővárosi alakulathoz a Bayern Münchentől és reméli, hogy az Inter a hátralévő fordulókban pontokat fog veszíteni, első sorban a Lazio ellen. De ehhez az is kell, hogy a Roma minden meccsen nyerjen. "Ez egy nagyon nehéz helyzet. Meg kell nyerni mind a három meccset és remélem, hogy az Inter pontokat veszít"- nyilatkozta Luca Toni, aki hétvégén csereként állt be a Samp ellen.

Luca Toni a Lazioban bízik

Luca Toni a Lazioban bízik

"Nagyon remélem, hogy a Lazio nagy játékkal áll elő az Inter ellen." Viszont Toni annak is tudatában van, hogy a Lazio az ősi riválisa a Romának, amióta világ a világ, ezért ennek fényében nem túl derülátó. "Volt egy-két ellentmondásos ítélet"- tért át a támadó a Samp elleni mérkőzés összegzésére. "De nem hiszen, hogy összeesküvés-elmélet lenne. Ha ez lenne a helyzet akkor vége lenne a labdarúgó-mérkőzéseknek. A bíró hibázhat"- tette hozzá a korábbi Fiorentina támadó. A Roma jelenleg 71 ponttal áll a tabella második helyén, két pont a hátránya az interrel szemben.


p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu