Sporthírek

Toni: Megnyerjük a Scudettot

Toni: Megnyerjük a Scudettot
Szombat este a Roma hazai pályán 2-1-re verte meg a listavezető Intert a Serie A 31. fordulójában. A fővárosiak a győzelemmel egy pontra megközelítették José Mourinho csapatát.
Luca Toni, a Roma támadója döntötte el az olasz bajnokság 31. fordulójának rangadóját az Inter ellen. José Mourinho csapata, amely már a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében van, meglehetősen felemás teljesítményt nyújt az utóbbi hetekben. Ha ezt a két üldöző Roma és Milan ki tudta volna használni, akkor a milánói kék-feketék már nagyon nagy bajban lennének. Egyelőre még egy ponttal mennek a Roma előtt. Az első hazai találatot Daniele De Rossi szerezte, erre tudott válaszolni Diego Milito. A 73. percben Luca Toni megszerezte a mindent eldöntő találatot. Ez a győzelem nagy önbizalmat ad az olasz csatárnak, aki szerint a Roma meg tudja nyerni a Scudettot.

Luca Toni szerezte a győztes találatot

Luca Toni szerezte a győztes találatot

"A ma este egy nagyszerű este volt számunkra"
- kezdte az ex-Bayern támadó. "Fontos volt, hogy nyerjünk, hogy megpróbáljuk elérni az álmunkat. Most egy ponttal vagyunk mögöttük. Megpróbáljuk, aztán meglátjuk mi lesz." A fővárosiak nagyon jó teljesítményt nyújtanak a bajnokságban, ennek köszönhető a jó eredmény, amelyet Toni is nagyon jól tud. "A minőség és a motiváció, ami számít. Nagyot játszottunk és szereztünk három pontot. Néhány játék még előttünk van, de megtesszük amit tudunk és meglátjuk mi lesz." A Roma ezzel a győzelemmel valamennyire a Milan kezére is játszott. Amennyiben Leonardo csapata nyer a Lazio ellen, ők is felzárkóznak az Inter mögé.Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu