Olasz bajnokság

Totti faji megjegyzéseket tett Balotellinek

Totti faji megjegyzéseket tett Balotellinek
Szerda este az Inter - Roma Olasz-kupa döntőjének végén Totti, a Roma támadója felrúgta Balotellit, amiértállítólag sértegette. Balotelli szerint Totti sértő faji megjegyzéseket tett.
A Roma ikonja, Francesco Totti piros lapot kapott az Olasz-kupa döntő végén, amiért hátulról brutálisan bele rúgott Mario Balotellibe, az Inter ifjú támadójába. Totti nem sajnálja, ami tett. A Roma játékosa elmondta, hogy azért rúgott bele a fiatal afrikai származású csatárba, mert folyamatosan provokálta őt. Tegnap Balotelli is a sajtó elé állt és beszét az esetről. Az U-21-es válogatott elmondta, hogy Totti a bőrszínére utaló rassista megjegyzéseket tett. "Ni**er, igen, ezt mondta"- nyilatkozta Balotelli. "Nem szeretem ezt. Mario megesküdött, hogy nem bántott senkit. Csak annyit mondott neki, hogy elég a rúgdosásból, ne legyél gyerek, focizzunk"- mondta a játékos ügynöke Mino Raiola.

Totti csúnyán felrúgta Balotellit hátulról

Totti csúnyán felrúgta Balotellit hátulról

"Úgy gondolom, hogy a rasszista emberek tudatlanok, ha ez előre megfontolt gesztus volt, akkor hat hónapos eltiltást kell kiszabni, nem csak Coppa Italia eltiltást." Ha ezek a dolgok valóban így történtek, akkor a Roma támadójára komoly büntetés várhat, hiszen minden labdarúgó szervezet örök harcot folytat a rasszizmussal és ezek a dolgok valóban nem valók a sport területére. Nem véletlenül küzd az UEFA is a rasszizmus ellen.

p.sz.

Serie A hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu